Polymeerklei oorbellen zijn hot en dit is waarom

Polymeerklei is een zachte kunststof boetseerklei op basis van PVC, dat verhardt door het in de oven te bakken op zo’n 120 °C. Polymeerklei is erg geschikt om leuke en originele oorbellen mee te maken, omdat er gemakkelijk verschillende kleuren en motieven gecreëerd kunnen worden en ze lichtgewicht zijn. Ideaal dus als je houdt van een leuke kleur oorbellen!

Mengen van kleuren en tal van technieken

Door kleuren te mengen en verschillende technieken te gebruiken, ontstaan de allermooiste polymeerklei oorbellen. De polymeerklei wordt soms afgewerkt met een beschermlaagje zoals epoxy waardoor ze een mooie glans krijgen, al is dit niet per se nodig.

Laat je verrassen door de meest kleurrijke items en bekijk eens de polymeerklei oorbellen van deze te gekke merken. Zit jouw perfecte paar oorbellen niet tussen deze selectie? Klik dan op het sieraad dat je het mooist vindt en kijk verder in de webshop van deze Nederlandse sieradenmerken om jouw favoriete oorbellen te ontdekken.

Shop jouw favoriete polymeerklei oorbellen

Ga je graag voor uitgesproken sieraden in felle kleuren, of kies je juist voor een unieke vorm in zachte tinten? Er zijn veel Nederlandse sieradenmerken die zich specifiek richten op polymeerklei sieraden om voor jou de mooiste, unieke oorbellen, kettingen en meer te maken. Voor welke stijl ga jij?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste polymeerklei sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.

Plaats een reactie