Merk uitgelicht: vintage (inspired) sieraden van gbop


gbop is een Nederlands sieradenmerk dat bekendstaat om haar prachtige vintage sieraden die geïnspireerd zijn door de schatten van de natuur en de verwondering voor grootmoeders schatkist. Met gbop creëert oprichtster Bente Ros nieuwe nostalgie én draagt ze bij aan het in stand houden van nalatenschap door vintage sieraden nieuw leven in te blazen.

gbop: hét sieradenmerk waarmee je kostbare stukken van generatie op generatie doorgeeft

Het merk biedt unieke en bijzondere vintage sieraden aan, die een geschiedenis en verhaal hebben en je laten wegdromen naar vervlogen tijden. De sieraden zijn met veel liefde en vakmanschap gemaakt, en elk detail is zorgvuldig overwogen. De vintage sieraden zijn gerestaureerd en gereinigd, zodat ze er weer als nieuw uitzien, maar met behoud van hun geschiedenis en karakter. De gbop collectie is perfect voor jou als je op zoek bent naar een bijzonder en uniek sieraad dat een leven lang meegaat én zelfs doorgegeven kan worden aan volgende generaties. 💍

Duurzaamheid en ethisch verantwoord

gbop is zich bewust van de impact die de sieradenindustrie heeft op de natuur en de mensen die erbij betrokken zijn. Het merk is daarom toegewijd aan duurzaamheid en ethiek, en houdt rekening met de impact van hun productieproces op het milieu en de mensen. Door solid gold te gebruiken, put het merk minder natuurlijke bronnen uit en zorgt het ervoor dat de sieraden een leven lang meegaan. Ze werken ook samen met leveranciers die hun werknemers eerlijk behandelen en goede werkomstandigheden bieden. gbop streeft naar transparantie en geeft informatie over de herkomst van de sieraden en de productieprocessen op hun website. 

Eigen vintage collecties

Het merk maakt ook eigen vintage inspired collecties. Alle sieraden van gbop zijn gemaakt van solid gold, zodat ze een leven lang mee kunnen gaan én een bijzonder erfstuk kunnen worden voor toekomstige generaties. Het merk heeft een drive om schoonheid in stand te houden en helpt ook Moeder Natuur door minder natuurlijke bronnen uit te putten en dat wat er al was opnieuw te waarderen.

gbop’s Mix and Matching 

Bij gbop moedigen ze je aan om te mixen en matchen met verschillende kettingen en hangers. Draag meerdere kettingen tegelijk voor een gelaagd effect, combineer verschillende lengtes voor een speelse look, of mix verschillende steensoorten en kleuren voor een unieke en persoonlijke uitstraling.

Om jouw neckcandy een vintage look te geven biedt gbop prachtige bedeltjes aan. Kies bijvoorbeeld voor een vintage medaillon, antieke Scarabee hanger, Koraalhanger of Victoriaanse letter. Of ga voor een charm met jouw favoriete steen zoals Citrien, Amethist of Rookkwarts. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen ervoor dat jouw ketting een uniek verhaal vertelt, dus laat je creativiteit de vrije loop en wees niet bang om een beetje buiten de lijntjes te kleuren!

gbop’s Treasures of the Sea collectie

De naam zegt het al, in deze collectie vind je de meest prachtige natural beauties aan sieraden. Ze zijn gemaakt van zoetwaterparels, koraal uit Italië en op de zee geïnspireerde items.

Creëer nieuwe herinneringen

gbop’s missie is niet alleen om bij te dragen aan het behoud van nalatenschap, maar ook om nieuwe nostalgie te creëren. Het merk gelooft dat sieraden een bijzondere manier zijn om herinneringen te creëren en te koesteren. Of het nu gaat om een sieraad dat je draagt op een speciale gelegenheid of een dagelijks sieraad dat je verbindt met je geliefden, elk sieraad kan een speciale betekenis hebben waardoor je nieuwe herinneringen creëert.

Private shopping in Utrecht en maatwerk

Wil je graag live de sieraden bekijken? Boek dan via de website een Private Shopping uur, zodat je alle tijd hebt om de sieraden te bekijken en passen. Het merk biedt ook maatwerk aan, waarbij je jouw eigen sieraad kunt ontwerpen met de hulp van het team van gbop. Hierdoor kun je een uniek sieraad creëren dat perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Shop jouw favoriete sieraden van gbop via SRDN

Je kunt dus wel stellen dat gbop overal aan denkt, van het vinden en maken van vintage sieraden en de impact die het heeft op het milieu, tot aan het voor jou gemakkelijk maken om de juiste sieraden te vinden of om op maat te laten maken. Wij zijn fan, jij ook? Bekijk snel alle sieraden van gbop op hun website.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.