Rookkwarts sieraden: jouw nieuwe favoriet!

De mysterieuze rookkwarts edelsteen valt misschien iets minder op dan andere edelstenen, maar vergeet niet dat hij geweldige dingen voor je kan doen. Ontdek snel de mooiste rookkwarts sieraden en kies jouw favoriet!

De natuurlijke kleuren van rookkwarts sieraden

Wie had gedacht dat achter die rokerige façade van rookkwarts zo’n diepte schuilging? Van aards lichtgrijs tot diepbruin, de kleuren van rookkwarts laten de mooiste, natuurlijke tinten zien. De prachtige bruine kleur van de steen is ideaal voor de herfst en lente en is zowel met zilveren als gouden materialen prachtig om te dragen. Combineer je de rookkwarts met andere aardetinten, zoals het dragen van meerdere ringen, armbanden, oorbellen of kettingen bij elkaar in zachtgrijs of bruin, dan creëer je al helemaal een geweldige jewelry stack.

De werking van rookkwarts sieraden

Het dragen van rookkwarts werkt beschermend en helpt negatieve energie los te laten. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst, depressies en nachtmerries, dan is de rookkwarts jouw perfecte steen om bij je te dragen.

Rookkwarts sieraden voor focus en rust

Ben je toe aan wat meer rust en focus in je leven? In deze drukke wereld waar alles draait om multitasking, houdt de rookkwarts je met beide benen op de grond en verbetert het de concentratie. Dus of je nu 20 ballen hoog te houden hebt als moeder, carrièrevrouw en nog meer rollen; rookkwarts helpt je om in deze drukke tijden meer rust te geven.

Voor welk rookkwarts sieraad ga jij?

Ontdek de mooiste transparante rookkwarts sieraden in deze blog en shop jouw favoriet direct bij het merk. Of je nu gaat voor een rookkwarts ring, armband, ketting of paar oorbellen, ze staan echt iedereen prachtig! Happy shopping! 🤎

Beeld: Josephina Jewelry