Rookkwarts sieraden: jouw nieuwe favoriet!

De mysterieuze rookkwarts edelsteen valt misschien iets minder op dan andere edelstenen, maar vergeet niet dat hij geweldige dingen voor je kan doen. Ontdek snel de mooiste rookkwarts sieraden en kies jouw favoriete rookkwarts ketting, armband, ring of oorbellen.

De natuurlijke kleuren van rookkwarts sieraden

Wie had gedacht dat achter die rokerige façade van rookkwarts zo’n diepte schuilging? Van aards lichtgrijs tot diepbruin, de kleuren van rookkwarts onthullen de mooiste, natuurlijke tinten. De prachtige bruine kleur van de steen is ideaal voor de herfst en staat prachtig in combinatie met goud en andere aardetinten.

De werking van rookkwarts sieraden

Rookkwarts sieraden zorgen voor ontgifting van lichaam en geest. Dragen van rookkwarts werkt beschermend en helpt negatieve energie los te laten. Rookkwarts is goed voor mensen die last hebben van faalangst, depressies en nachtmerries.

Rookkwarts sieraden voor focus en rust

In deze drukke wereld waar alles draait om multitasking, houdt de smokey quartz je met beide benen op de grond en scherpt je concentratie aan. Of je nu 80 ballen hoog te houden hebt als moeder, carrièrevrouw en nog meer rollen; rookkwarts staat je bij.

Voor welk rookkwarts sieraad ga jij?

Ontdek de mooiste rookkwarts sieraden in deze blog en shop jouw favoriet direct bij het merk. Of je nu gaat voor een rookkwarts ring, armband, ketting of paar oorbellen, ze staan echt iedereen prachtig! Happy shopping! 🤎

Beeld: Josephina Jewelry