Vinoos Wine Jewellery: message from a bottle

Deze week in de spotlight: het geweldige sieradenmerk Vinoos. Toen we de website van Vinoos tegenkwamen ontdekten we de mooiste zachte kleuren en unieke, handgemaakte sieraden zomaar tussen de snoepjes en zeepjes. De sieraden zijn niet alleen gemaakt met een hint naar een lekker wijntje, maar ook daadwerkelijk van oude wijnflessen! Lees snel verder om de mooiste sieraden en het verhaal achter Vinoos te ontdekken. 🍷

Sieraden gemaakt van oude, lege wijnflessen

Dat er sieraden worden gemaakt uit oude telefoons en van andere duurzame bronnen hebben we een tijdje geleden ontdek. Maar van wijnflessen? Wat een superuniek concept dat ook nog eens volledig in Nederland wordt gemaakt. In twee glasateliers in ons land worden de flessen omgesmolten tot prachtige kralen en daarna verder handmatig afgewerkt in het atelier.

Alle armbanden, kettingen en oorbellen worden daarnaast van hoge kwaliteit stainless steel gemaakt en superleuk en duurzaam ingepakt. Leuk om te geven en zeker ook om te krijgen ;).

Shop jouw favoriete Vinoos sieraden direct in de webshop

Laat iemand (of jezelf) 100% eerlijk stralen met de mooiste wine jewellery en ontdek de nieuwste collectie bij Vinoos. Cheers!