Zelf je armband omdoen: tips!

Ben je steeds minuten bezig om een armband zelf om te doen? Ontdek deze hacks en maak er een paar seconden van!

Zelf je armband omdoen met plakband

Met plakband kun je jouw armband aan je pols vastmaken zodat hij niet verschuift of helemaal van je pols af gaat. Maak heel gemakkelijk het sluitinkje vast et voila, jouw armband zit vast én ook nog eens precies met de juiste lengte.

Zelf je armband omdoen met een elastiek

Gebruik een haarelastiek om je armbandje op zijn plek te houden, eigenlijk met dezelfde methode dus zoals de plakbandtip. Doordat je de armband als het ware ‘vastzet’ om je pols zal deze niet verschuiven.

Heb je geen elastiek of plakband in de buurt, maar wel een veiligheidsspeld? Maak van een kant van de veiligheidsspeld een haakje waarin je het gedeelte zonder slotje bevestigd. Laat nu de armband om je pols vallen en houd de veiligheidsspeld vast met de hand van de arm waar je jouw armband aan draagt. Met je andere kant kun je nu gemakkelijk het slotje vastmaken. #youarewelcome

Shop jouw favoriete nieuwe armband via SRDN

Hopelijk heb je iets aan deze tips en mocht je nog een extra tip weten, vergeet deze niet met ons te delen door een mail te sturen naar hi@srdn.nl of in onze DM te sliden via @srdn.nl op Instagram. En heb je jouw nieuwe favoriete armband ontdekt? Je koopt hem gemakkelijk via het aangesloten Nederlandse sieradenmerk.