Aardbeienkwarts sieraden: de roze edelsteen voor zelfvertrouwen

Met haar zachtroze tint zijn aardbeienkwarts sieraden geweldig om te dragen. Ontdek alle ins and outs van deze edelsteen en scoor meteen jouw mooiste paar aardbeienkwarts oorbellen, ring, ketting of armband bij de leukste sieradenmerken van eigen bodem. 🍓

De geschiedenis van aardbeienkwarts

Het verhaal van aardbeienkwarts begint diep in de aarde, waar dit mineraal zijn unieke kleur verkrijgt door de aanwezigheid van ijzer of titanium. Deze bijzondere samenstelling is wat aardbeienkwarts zijn onweerstaanbare roze gloed geeft, variërend van zachte pasteltinten tot rijke, dieproze kleuren. De aardbeienkwarts wordt voornamelijk gevonden in de mijnen van Brazilië, India en Zuid-Afrika. Een natural beauty van onze planeet.

De roze kleur van aardbeienkwarts

Van een subtiele pastelroze tot dieproze: elke aardbeienkwarts is uniek en dat zie je terug in tal van verschillende sieraden. Bij deze merken zijn de edelstenen allemaal net een iets andere kleur, welke is jouw favoriet?

Met aardbeienkwarts zo zoet, zit je goed

Aardbeienkwarts staat voor zachte en liefdevolle energie. Deze edelsteen is sterk verbonden met compassie en emotionele balans. Het dragen van aardbeienkwarts sieraden kan je helpen om je meer open te stellen, positieve relaties te bevorderen en rust te vinden. Juist door een ring of armband te dragen met deze geweldige steen kun je door er simpelweg naar te kijken weer even terug naar de basis en aanvoelen hoe het met je gaat. Een stapje terug nemen is dan zo gedaan.

Ben je benieuwd naar andere roze edelstenen?

Niet alleen de aardbeienkwarts is prachtige roze getint, ook de rozenkwarts heeft een subtiele rood/roze kleur. Wie weet past de rozenkwarts edelsteen nog beter bij jouw smaak.

Shop jouw aardbeienkwarts sieraden

De zachte uitstraling van aardbeienkwarts sieraden zijn echt prachtig om te zien en staat mooi bij iedere huid. Kies je voor een mooi paar aardbeienkwarts oorbellen, ring, ketting of armband? Ontdek hierboven de mooiste items van de leukste merken en shop verder in de webshop van jouw nieuwe favo sieradenmaker. 💖

Beeld: Jewels by June