Aardbeienkwarts sieraden: de roze edelsteen voor zelfvertrouwen

Met haar zachtroze tint zijn aardbeienkwarts sieraden geweldig om te dragen. Ontdek alle ins and outs van deze edelsteen en scoor meteen jouw mooiste paar aardbeienkwarts oorbellen, ring, ketting of armband bij de leukste sieradenmerken van Nederlandse bodem.

De geschiedenis van aardbeienkwarts

Aardbeienkwarts is een variant van het kwarts-mineraal en dankt zijn kenmerkende roze kleur aan sporen van ijzer of titanium in zijn kristalstructuur. Je vindt deze kostbare edelsteen meestal in landen als Brazilië, India en Zuid-Afrika.

De roze kleur van aardbeienkwarts

Van een subtiele pastelroze tot dieproze: elke aardbeienkwarts is uniek en dat zie je terug in verschillende sieraden.

Met aardbeienkwarts zo zoet, zit je goed

Aardbeienkwarts staat voor zachte en liefdevolle energie. Deze edelsteen is sterk verbonden met liefde, compassie en emotionele balans. Het dragen van aardbeienkwarts sieraden kan je helpen om je open te stellen, positieve relaties te bevorderen en rust te vinden.

Shop jouw aardbeienkwarts sieraden

De zachte uitstraling van aardbeienkwarts sieraden zijn echt prachtig om te zien. Kies je voor een mooi paar aardbeienkwarts oorbellen, ring, ketting of armband? Ontdek hierboven de mooiste items van de leukste merken en shop verder in de webshop van het sieradenmerk. Er is nog veel meer prachtigs te vinden bij misschien wel jouw nieuwe favoriete merk! 💖

Beeld: Jewels by June