Merk uitgelicht: The Seventh Sea

Een van de meest bijzondere herdenkingssieradenmerken uit eigen land is toch wel The seventh sea. We spraken Linda Visser, de drijvende kracht achter het inspirerende merk over haar visie en prachtige, betekenisvolle creaties. ❤️

De inspiratie achter The Seventh Sea

The Seventh Sea is ontstaan uit de zeven fasen van rouw. Linda noemt ze ‘zeeën’, omdat het voor haar voelde als het oversteken van de meest turbulente zeeën om door deze fasen heen te gaan. Het is een metafoor voor de verschillende manieren waarop mensen rouwen; sommigen hebben een kapitein nodig om hen te leiden, anderen slechts een paar matrozen voor steun, en weer anderen zeilen alleen.

Wat maakt de sieraden van The Seventh Sea zo speciaal?

Linda: “Onze sieraden zijn niet zomaar sieraden; het zijn dragers van herinneringen. Ze zijn tijdloos, authentiek en met zorg gemaakt, met as, haar, stof of zand, voor altijd ingekapseld in glas. Het gaat om jouw reis, jouw verhaal. Jouw ‘Seventh Sea’.”

Wanneer haar en as in glas worden verwerkt, kunnen er kleine luchtbelletjes vrijkomen, wat gezien wordt als ‘Carbon Energy’, de energie waaruit we allemaal zijn opgebouwd. En energie sterft nooit.

Gewonnen: Dutch Funeral Award

Het winnen van de ‘Dutch Funeral Award’ vorig jaar was ongelooflijk bijzonder, vooral omdat dezelfde maand de verjaardag van haar broer Donique zou zijn geweest. “Ik draag deze prijs op aan hem, aan wie ik elke dag denk, maar ook aan mijn dierbare klanten die altijd hun vertrouwen in mij hebben gesteld.”

Lees ook: alle bijzondere gedenksieraden

Heb je jouw gedenksieraad gevonden?

Bij The Seventh Sea vind je dus zeker unieke gedenksieraden die precies passen bij jouw persoonlijke smaak. De sieraden zijn niet alleen een eerbetoon aan verloren dierbaren, maar ook een symbool van de reis door rouw en het uiteindelijk vinden van acceptatie en hoop. Voor welk sieraad ga jij?