Merk uitgelicht: Klipoorbellen.com

Een oor vol oorbellen, maar zonder piercings? Dat kan!​ Vanuit deze wens is in 2019 de webshop Klipoorbellen.com gestart. Wat begon met het zoeken naar een oplossing voor een allergie voor vrijwel alle soorten oorbellen met piercings, veranderde in een webshop waar met een grote passie en enthousiasme voor klipoorbellen de mooiste acccessoires worden gecreëerd.

Vandaag spreken we met Britt, de eigenaresse van Klipoorbellen.com. Kun je ons meer vertellen over je webshop en hoe het allemaal begon?

Britt: Natuurlijk! Klipoorbellen.com begon eigenlijk uit persoonlijke noodzaak. Ik zocht naar een oplossing voor mijn materiaalallergie voor vrijwel alle soorten oorbellen met piercings. Wat begon als een zoektocht naar pijnloze, stijlvolle alternatieven, groeide al snel uit tot een passie. Nu deel ik die passie en enthousiasme voor klipoorbellen via mijn webshop.

SRDN: Wat maakt klipoorbellen zo’n geweldige optie?

Britt: Klipoorbellen zijn dé oplossing voor verschillende situaties. Bijvoorbeeld, als je een allergie hebt voor bepaalde materialen, uitgescheurde piercings hebt, of gewoon geen (extra) piercings wilt of mag laten schieten. Ook zijn ze perfect voor twijfelaars die oorbellen willen uitproberen en voor iedereen die voor een dag oorbellen wil dragen zonder permanente gaatjes.

SRDN: Wat zijn de voordelen van klipoorbellen ten opzichte van traditionele oorbellen?

Britt: Een van de grootste voordelen is dat ze pijnloos zijn. Bovendien bieden klipoorbellen de flexibiliteit om oorbellen te dragen zonder permanente veranderingen aan je lichaam. Dit maakt ze ideaal voor mensen die graag willen variëren zonder de commitment van piercings.

SRDN: Hoe vind je de juiste klipoorbel die goed bij je past?

Britt: Dat is een goede vraag! Het belangrijkste is om te ontdekken welke klipsluiting het best bij jouw type oorlel past. Zo kun je de voor jou comfortabelste, best zittende en mooiste klipoorbellen vinden. Op de website vind je een gids om je daarbij te helpen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste Merk uitgelicht posts of andere blogs? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!