Lapis Lazuli sieraden: hemelsblauwe accessoires

Niet alleen zijn Lapis Lazuli sieraden prachtig om te zien, maar ze dragen ook een bijzondere betekenis met zich mee. Van zijn fascinerende oorsprong tot zijn geweldige eigenschappen, deze blauwe sieraden wil je gewoon dagelijks dragen. Ontdek de mooiste sieraden van Nederlandse merken en shop jouw favorieten.

De geschiedenis van Lapis Lazuli

Deze edelsteen heeft niet alleen een diepblauwe tint, maar ook gouden pyrietadventures, waardoor de combinatie er supermooi uitziet. Als je wilt weten hoe de edelsteen ontstaat, dit gaat als volgt: door een samensmelting van lazuriet, calciet en pyriet ontstaan deze kleuren en texturen. De steen komt van nature voor in veel verschillende landen, waaronder Afghanistan, Chili en Rusland.

Wat Lapis Lazuli sieraden voor jou betekenen

Lapis Lazuli staat in veel culturen symbool voor wijsheid en inzicht. Het is ook verbonden met het verbeteren van communicatie, het stimuleren van creativiteit en het bevorderen van zelfuitdrukking.

De bijzondere eigenschappen van Lapis Lazuli

Lapis Lazuli staat bekend om zijn helende en beschermende eigenschappen. Dit zijn enkele manieren waarop deze blauwe edelsteen je kan ondersteunen:

Vermindering van stress en meer rust

Lapis Lazuli kan helpen om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden. Hij kan ook helpen om emoties in evenwicht te brengen. Draag een Lapis Lazuli ketting of ander sieraad om ervoor te zorgen dat je in drukke dagen de stress beter aankan.

Spirituele groei

Lapis Lazuli wordt geassocieerd met het derde oogchakra, het chakra van intuïtie en wijsheid. Hij kan helpen om de spirituele groei te bevorderen. Kies je voor een Lapis Lazuli ring of ander sieraad dan zal deze jou helpen om de juiste richting op te bewegen.

Communicatie en zelfexpressie

Lapis Lazuli kan helpen om gedachten en gevoelens duidelijk en assertief te uiten. Hij kan ook helpen om de communicatie met anderen te verbeteren.

Shop jouw favoriete Lapis Lazuli sieraden

Lapis Lazuli sieraden zijn een prachtige en betekenisvolle manier om de kracht en wijsheid van deze steen te omarmen. Er zijn veel verschillende soorten Lapis Lazuli sieraden verkrijgbaar, dus je kunt er zeker een vinden die bij jouw stijl past. Klik op een sieraad dat je het mooist vindt en shop direct bij het merk jouw nieuwste armband, ketting, ring of paar oorbellen. 💙