Resin art sieraden: iets voor jou?

Resin art sieraden zijn de perfecte manier om je persoonlijke stijl te laten zien en een statement te maken. Deze sieraden worden gemaakt door hars (resin) te combineren met kleurstoffen, glitter en andere materialen, waardoor unieke en kleurrijke stukken ontstaan. Door de veelzijdigheid zijn deze sieraden erg populair!

Hoe worden resin art sieraden gemaakt?

Resin art betekent simpelweg ‘epoxy kunst’ en is een kunstvorm waar epoxy giethars als basismateriaal wordt gebruikt. Epoxy is een vloeibare hars uit de polymeren familie. Epoxy bestaat uit twee componenten die samen worden gevoegd en na het samenvoegen ontstaat er een chemische reactie waarbij warmte vrijkomt. Hierdoor hardt de hars uit tot een hard, plastic-achtig materiaal.

Het leuke van Resin art is dat je er zo enorm veel mee kunt. Niet alleen sieraden worden met de giethars gemaakt, het is ook mogelijk om onderzetters, tafels, dienbladen en meer te maken. Door de hoeveelheid aan pigmenten en combinaties met glitter ontstaan de mooiste kunstwerken.


Voordelen van resin art sieraden

Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor een speciale gelegenheid, of een dagelijks accessoire om je outfit compleet te maken, er zijn resin art sieraden voor iedere gelegenheid. Het beste van alles is dat deze sieraden met de hand gemaakt worden, waardoor elk stuk uniek is en volledig past bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Ook is het maken van resin art sieraden niet heel duur, waardoor de prijzen van de sieraden meevallen. Afhankelijk van de andere materialen die gebruikt worden kun je al denken aan sieraden van onder de € 20,-.

Resin art sieraden kopen

De mooiste resin art sieraden hebben we voor je op een rijtje gezet zodat je gemakkelijk bij de ontwerpers en makers van deze prachtige sieraden kunt bestellen. Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van resin art sieraden en voeg wat kleur en persoonlijkheid toe aan je sieradencollectie! 🎨

Plaats een reactie