Resin art sieraden: iets voor jou?

Resin art sieraden zijn de perfecte manier om op een ‘zachte’ manier een statement te maken. Deze sieraden worden gemaakt door hars (resin) te combineren met kleurstoffen, glitter of andere materialen, waardoor unieke en kleurrijke accessoires ontstaan. Door de mogelijkheden van dit materiaal zijn deze sieraden enorm verschillend bij alle merken. Voor welke ring, armband, ketting of paar oorbellen ga jij?

Hoe worden resin art sieraden gemaakt?

Resin art betekent simpelweg ‘epoxy kunst’ en is een kunstvorm waar epoxy giethars als basismateriaal wordt gebruikt. Epoxy is een vloeibare hars uit de polymeren familie. Epoxy bestaat uit twee componenten die samen worden gevoegd. Na het samenvoegen ontstaat er een chemische reactie waarbij warmte vrijkomt. Hierdoor hardt de hars uit tot een hard, plastic-achtig materiaal.

Het leuke van resin art is dat je er zo enorm veel mee kunt. Niet alleen sieraden worden met de giethars gemaakt, het is ook mogelijk om onderzetters, tafels, dienbladen en meer te maken. Door de hoeveelheid aan pigmenten en combinaties met glitter en kleuren, ontstaan de allermooiste kunstwerken. Een aantal geweldige sieraden van Nederlandse makers lichten we graag voor je uit om gemakkelijk een keuze te maken.

Voordelen van resin art sieraden

Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor een speciale gelegenheid, of een dagelijks accessoire om je outfit compleet te maken, er zijn resin art sieraden voor iedere gelegenheid. Het beste van alles is dat deze sieraden met de hand gemaakt worden, waardoor elk stuk uniek is en volledig past bij jouw persoonlijke smaak. Ook is het maken van resin art sieraden niet heel duur, waardoor de prijs van jouw nieuwe favoriete sieraad mee kan vallen.

Resin art sieraden ontdek je via SRDN

De mooiste resin art sieraden hebben we voor je op een rijtje gezet zodat je gemakkelijk bij de Nederlandse sieradenmerken van deze prachtige sieraden kunt bestellen. Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van resin art sieraden en voeg wat kleur en persoonlijkheid toe aan je outfits! 🎨

Plaats een reactie