OVER ONS

Steeds weer een blik op jouw favoriete ring of armband laat je geluksmomentjes voelen. De glinstering in de spiegel van je ketting en oorbellen brengt je terug naar het moment van toen je ze kreeg. Ieder sieraad is anders en heeft een eigen verhaal. Geïnspireerd op reizen, de schoonheid van moeder natuur, persoonlijke gebeurtenissen en bovenal passie voor het vakmanschap. Handgemaakte sieraden die met zoveel liefde voor jou worden gemaakt.

We ontdekten dat er meer dan 1000 (!) Nederlandse sieradenmerken zijn, allemaal met een persoonlijk verhaal en op hun eigen manier gecreëerd. De meest prachtige en unieke sieraden vind je terug in ons sieradenparadijs. Ontdek hier dé perfecte sieraden uit eigen land die het beste bij jou of jouw geliefden passen.

Urenlang zoeken of er later achterkomen dat je toch voor een ander sieraad van een ander merk was gegaan, dat je nog niet kende, is vanaf nu verleden tijd. In onze blogs lees je alles over de laatste trends en ontdek je de nieuwste collecties van de mooiste merken. Happy shopping!

Wil je graag meer weten of heb je suggesties?

Laat het ons weten via hi@srdn.nl and we’ll talk soon!

SRDN is gecreëerd door de makers van Silkyway. Sieraden en zijde, een perfecte match!