Merk uitgelicht: unieke pinkringen van Pinky Promises

Pinky Promises is een Nederlands sieradenmerk dat bekendstaat om haar prachtige en unieke pinkringen. Het merk is ontstaan uit de vriendschap tussen twee beste vriendinnen, Anne May en Marit. Het idee voor de ringen ontstond toen ze elkaar symbolisch een pinky promise deden en besloten hun vriendschap te bezegelen met een speciale ring. Het ontwerpen van deze ringen bleek zo’n groot succes dat ze besloten om een sieradenmerk op te richten en zo was Pinky Promises geboren.

Unieke ontwerpen

De pinkringen van Pinky Promises zijn verkrijgbaar in verschillende designs en materialen. Zo zijn er ringen van zilver en goud en kun je kiezen uit verschillende symbolen en vormen. Wat alle ringen gemeen hebben, is dat ze uniek en bijzonder zijn. De ringen zijn met veel aandacht en liefde ontworpen en worden met de hand gemaakt in Nederland. Door de unieke ontwerpen zal je aan jouw belofte worden herinnerd en zal de ring een speciale betekenis voor je krijgen.

Een belofte voor jezelf of een ander

Pinky Promises gelooft in het stellen van doelen en het maken van verbintenissen met anderen. Of je nu een doel hebt dat je wilt bereiken of een belofte wilt doen aan iemand die belangrijk voor je is, de pinkringen van Pinky Promises kunnen daarbij helpen. Door het dragen van een pinkring zal je dagelijks worden herinnerd aan jouw belofte en zal je worden gestimuleerd om deze na te streven.

Kies jouw favoriete pinkring uit een van de drie collecties:

The Self love collection

“Hoe je van jezelf houdt, is hoe je anderen leert van je te houden. De Self love collectie is geïnspireerd op de verschillende vormen van zelfliefde en is ontworpen om te inspireren persoonlijke doelen te stellen en jezelf te omarmen. Je hebt geen controle over hoe mensen over je denken. Het enige wat je kunt doen, is bepalen hoe je over jezelf denkt.” ❤️

The Loved ones collection

“Iemand die luistert, niet oordeelt en op de een of andere manier alles goed maakt. De Loved ones collectie is geïnspireerd op onze tijdloze vriendschap en de dierbaren om ons heen. De collectie is ontworpen om alle speciale banden te verzegelen en memorabele momenten te creëren. Altijd en voor altijd, beter samen.”

The Signature collection

“Still using pinky promises as a legitimate foundation of trust. Onze signature ringen zijn speciaal ontworpen voor elke belofte, of dit nu een belofte aan jezelf is of aan een speciaal iemand.”

Een perfect cadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een vriendin, zus, moeder of dochter? Dan zijn de pinkringen een perfecte keuze. Een ring is niet alleen een prachtig sieraad, maar kan ook een symbolische betekenis hebben. Met een pinkring van Pinky Promises geef je niet alleen een mooi cadeau, maar ook een belofte en een herinnering. De ringen worden geleverd in een mooi doosje, zodat het cadeau helemaal compleet is.

Shop de mooiste duurzame pinkringen

Pinky Promises is toegewijd aan duurzaamheid en ethiek. De ringen worden met de hand gemaakt in Nederland en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Het merk gelooft in het maken van bewuste keuzes en het bijdragen aan een betere wereld. Door te kiezen voor een pinkring van Pinky Promises, draag je dus niet alleen een geweldig sieraad, maar ook een heel verantwoorde. Superleuk dat dit merk deze geweldige pinkringen creëert.

Welke pinkring is jouw favoriet? Shop hem gemakkelijk via de webshop en ontdek nog meer moois. Deel je ook jouw nieuwe pinkring met ons op Instagram door @srdn.nl te taggen? Vinden we leuk!