FAQ FAQ FAQ

Heb je een vraag over onze website of het aanbod van sieraden? De meest gestelde vragen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten en we komen z.s.m. bij je terug met een reactie.

Hoe kan ik sieraden kopen via deze website?

SRDN verkoopt zelf geen sieraden. Wij verzamelen een groot aanbod van verschillende sieradenmerken in Nederland zodat je gemakkelijk door dit aanbod kunt zoeken. Als je tot aankoop wilt overgaan klik je op het sieraad dat je wilt kopen. Je wordt zo (zonder kosten) doorverwezen naar de website van het sieradenmerk en kunt daar je bestelling plaatsen. 💍

Betaal ik extra als ik via SRDN bij het merk koop?

De verwijzing naar de website van het merk is kosteloos. Je betaalt dus precies hetzelfde voor het sieraad als wanneer je rechtstreeks naar hun website zou gaan.

Wat als ik verschillende sieraden wil kopen bij verschillende merken?

Fijn dat je veel leuke sieraden gevonden hebt! Helaas kunnen we dit proces nog niet makkelijker maken en moeten de aankopen apart per merk gedaan worden. Wij zijn als SRDN nog te klein om betaling via onze website aan te bieden, maar wellicht is dit een goede aanvulling in de toekomst.

Ik ontdekte een sieraad op SRDN, maar op de website van het merk is het item uitverkocht, wat nu?

We streven ernaar om ons aanbod zo nauwkeurig mogelijk weer te geven en werken dagelijks aan het bijwerken van de producten. Het kan echter gebeuren dat een sieraad eerder is uitverkocht en daarom iets langer op onze website wordt getoond. We bieden onze excuses aan als dit voor enige teleurstelling heeft gezorgd. Het sieradenmerk kan je misschien toch verder helpen, neem dus gerust contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik mijn sieraad retourneren?

Heb je via ons bij een webshop een product besteld, maar ben je er toch niet tevreden over? Je hebt na aankoop van een product 30 dagen de tijd om deze retour te zenden. Via de website van het merk, waar je jouw sieraad hebt gekocht, kun je informatie vinden zoals de voorwaarden, retourkosten en het -adres.

Hoe bepalen jullie het aanbod dat op de website wordt getoond?

We proberen een zo uitgebreid mogelijk aanbod van sieraden weer te geven en voegen steeds weer nieuwe merken toe die in Nederland gevestigd zijn. Door het grote aanbod vinden we het namelijk zonde dat je bij de grote merken uit het buitenland uitkomt, terwijl er vlakbij een prachtig aanbod van sieraden te vinden is. Ieder merk heeft haar eigen verhaal en deze delen we graag met je zodat je precies weet wat je koopt en bij wie. Mis je nog winkels op onze website? Laat het ons vooral weten. We breiden het aanbod graag uit en waarderen je tips enorm.

Ik wil mijn sieraden graag op SRDN toevoegen. Hoe werkt dit?

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking en je sieraden wil toevoegen in de blogs! Stuur ons een mail en we komen z.s.m. bij je terug met de mogelijkheden.

Een paar dagen geleden vond ik een leuk sieraad op SRDN.nl die ik nu niet meer kan terugvinden. Hoe komt dit?

Ons aanbod past zich aan op de sieraden die sieradenmerken zelf willen tonen. Kiest een merk ervoor om een sieraad uit een blog te halen of te verplaatsen, dan is het mogelijk dat het sieraad gewoon nog te koop is op de website van het merk.

Ik vind dit een leuk platform! Maarre, hoe verdienen jullie geld?

Momenteel zijn we druk bezig met het platform uit te breiden met blogs en hebben de eerste merken zich aangemeld. Om uitgelicht te worden vragen we een maandelijkse kleine vergoeding zodat we de website up to date kunnen houden.

Heb je een andere vraag?

Stuur ons een mail en we komen binnen een (werk)dag bij je terug met een reactie.