Merk uitgelicht: Kneaup met haar vintage sieraden

Vintage knopen van tassen, kokerrokken en jassen van over de hele wereld worden getransformeerd tot unieke en prachtige accessoires door het bijzondere Nederlandse sieradenmerk Kneaup. Deze knopen, die een vorig leven hebben gehad als onderdeel van designer items kun je dus nu dragen in de vorm van een sieraad!

Een tweede leven voor bijzondere knopen

Bij Kneaup worden bijzondere knopen verzameld uit verschillende landen en verschillende mode-items. Denk aan de knoop van een tas die toe is aan vernieuwing of de knopen van kokerrokken en jassen die niet langer gedragen worden. In plaats van deze knopen te laten verstoffen of weg te gooien, krijgen ze bij Kneaup een tweede leven. Elke knoop heeft zijn eigen verhaal en achtergrond, waardoor het nieuwe sieraad dus ook een betekenisvol accessoire wordt.

Upgrade je look met Kneap

De sieraden van Kneaup zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ze geven ook een unieke touch aan je outfit. Het dragen van een Kneaup-sieraad zorgt ervoor dat je er stijlvol uitziet en tegelijkertijd een statement maakt. Of je nu kiest voor een ketting, armband of oorbellen, deze sieraden zijn ware eyecatchers.

Een verhaal om te delen

Door een sieraad van Kneaup te dragen, draag je niet alleen een uniek accessoire, maar ook een verhaal met je mee! Je kunt met trots vertellen over de oorsprong van de knoop en de reis die het heeft afgelegd voordat het jouw sieraad werd.

Kneaup’s creatieve en duurzame aanpak

Door deze manier van upcyclen wordt er bijgedragen aan een circulaire economie en worden kostbare materialen niet verspild. Ook vereist het proces van het transformeren van een knoop tot een sieraad vaardigheid en artistiek inzicht, wat resulteert in unieke en hoogwaardige accessoires. Ieder sieraad is dus uniek!

Shop jouw favoriete sieraad

Ben je fan van de vintage stijl en spreekt een van deze sieraden je aan? Shop jouw favoriet dan direct bij Kneaup door te klikken op het product of kijk nog even verder in de webshop van het merk. Er is zoveel moois te vinden dat het niet anders kan dan jouw favoriete knoop en kleur ontdekken. Voor welke ga jij?