Merk uitgelicht: T.I.T.S.

T.I.T.S, kort voor This Is The Shit, is een merk dat vooroordelen en taboes doorbreekt met een flinke dosis lef en creativiteit. Ze omarmen tepels, sexualiteit en andere zogenaamde “ongepaste” dingen. Door bewuste mode te combineren met een flirterige knipoog, moedigt T.I.T.S. iedereen aan om met trots zichzelf te zijn. ❤️

Creatieve ontwerpen met een flirterige knipoog

Het ontwerpproces van T.I.T.S. is zeer persoonlijk en uniek. Het combineert diepgaande reflectie met ongeplande intuïtie. Wat altijd centraal staat in hun ontwerpen, is het vieren van vrouwelijkheid. Daarom bevatten hun kledingstukken flirterige details, zoals naakten en tepelpiercings. Ze willen dat hun creaties niet alleen prachtig zijn, maar ook comfortabel en draagbaar, zodat je ze keer op keer met plezier kunt dragen.

Is het (naakte) kunst? Zijn het juwelen? Vindt je oma het goed? Wie zal het zeggen? 😉

Duurzaamheid

T.I.T.S. zet zich in voor ethiek en duurzaamheid op alle niveaus van hun bedrijf. Ze hechten waarde aan de materialen die ze inkopen, de fabrieken waarmee ze samenwerken, de kwaliteit van hun ontwerpen en waar hun producten worden verkocht.

Tijdloze sieraden

Een bijzonder kenmerk van T.I.T.S. is dat hun collecties niet trend- of seizoensgebonden zijn, maar druppelsgewijs worden uitgebracht. Hierdoor ben je verzekerd van tijdloze stukken die jarenlang meegaan. Wat betreft materialen: de sieraden worden vervaardigd met conflictvrije metalen, door mensen gemaakte edelstenen en gerecycled zilver.

Shop jouw T.I.T.S. sieraden

Een aantal van de sieraden vind je terug in deze blog, maar er is nog zéveel meer moois te ontdekken. Shop dus zeker verder via hun website en draag de sieraden met trots!