Citrien sieraden: feel the sunshine!

Heb je al eens gehoord van de prachtige gele citrien edelsteen? Als je een sieraad zoekt dat je outfit én je humeur een boost geeft, dan zijn citrien sieraden echt iets voor jou. Het is alsof je een beetje zonneschijn met je meedraagt, waar je ook gaat. Ontdek de mooiste citrien sieraden van Nederlandse merken en shop jouw favoriet.

Waar komt citrien vandaan?

Citrien is een speciale variant van kwarts, gekleurd door ijzerhoudende mineralen, en varieert van een zachte citroengeel tot een rijke gouden tint. Je komt het over de hele wereld tegen, maar vooral uit Brazilië, Madagaskar en de VS komen echt mooie exemplaren waar de mooiste citrien sieraden van gemaakt worden.

De betekenis van citrien sieraden

Naast dat ze er geweldig uitzien, wordt citrien ook wel ‘de zonnesteen’ of ‘steen van overvloed’ genoemd. En dat is niet voor niets. Mensen geloofden vroeger al dat deze steen vreugde, welvaart en een heleboel goede vibes met zich meebrengt. En eerlijk is eerlijk, wie wil dat nu niet?

De eigenschappen van citrien sieraden

Positieve energie

Citrien is echt een powersteen. Die gele tinten, die doen denken aan zonlicht en vrolijkheid, geven je zo’n fijn en positief gevoel. Het dragen van citrien sieraden kan je echt helpen om je een stukje beter te voelen, vol optimisme en zelfvertrouwen. Het kan je dus helpen om voor jezelf op te komen in situaties waarbij dit nodig is. You got this!

Zit je even in een dipje of kun je wel een energieboost gebruiken? Citrien kan je net dat duwtje geven om actiever te zijn, creatiever te denken en je dag net iets makkelijker te maken. Alleen maar voordelen dus!

Money, money, money

En als we het dan toch over voordelen hebben, citrien is ook je vriend als het op geldzaken aankomt. Het schijnt dat het dragen van citrien sieraden je net dat beetje extra geluk brengt in financiële zaken.

Citrien: de steen van manifestatie

Citrien wordt de ‘steen van manifestatie’ genoemd, omdat het je kan helpen om je dromen en doelen helder te krijgen en de stappen te zetten die nodig zijn om ze te bereiken. Draag een citrien ring of een ander citrien sieraad als een reminder aan jezelf om te gaan voor wat je wilt.

Wil je graag een gele edelsteen dragen, maar vind je de citrien edelsteen toch niet helemaal wat je zoekt? Dan is de gele topaas misschien wel perfect voor jou.

Shop jouw favoriete citrien sieraden

Of je nu op zoek bent naar meer positieve energie, een beetje meer geluk in geldzaken, zelfvertrouwen, of je wilt gewoon iets moois om je doelen te manifesteren; citrien sieraden zijn de perfecte keuze voor jou! ☀️ Je ontdekt de mooiste citrien ringen, oorbellen, kettingen en armbanden in deze blog. Staat jouw favoriete sieraad er niet tussen? Klik dan op een sieraad dat het beste bij je past en ontdek nóg meer citrien sieraden in de webshop van het sieradenmerk. Shine bright!