There’s a new brand in town: La Pipe

Je hebt haar ongetwijfeld voorbij zien komen op TikTok, met haar dagelijkse vlogs en levendige Q&A’s: Anna van Borre (23). Met haar eigen tweedehands kledinglijn Vintage The Label al op de markt, voegt ze nu een gloednieuwe dimensie toe met het nieuwe merk La Pipe en focust ze zich puur op sieraden. En, natuurlijk kun je dit merk nu ook vinden bij SRDN!

“Waar zijn die oorbellen van?”

Het was de vraag die haar volgers bleven stellen bij het zien van Anna’s TikToks en Instagram Reels. En dus werd het tijd voor een eigen merk, gecreerd vanuit de bruisende Amsterdamse Pijp. De energie van de stad, met zijn volle terrassen en de diverse Albert Cuypmarkt, vormt de inspiratiebron voor haar collectie. Gelukkig hoeven liefhebbers van haar stijl niet in de hoofdstad te wonen om van La Pipe te genieten; je kunt ze nu dus online shoppen via haar website.

La Pipe staat voor frisheid en vrolijkheid

Van ringen tot kettingen en oorbellen, het draait allemaal om duurzame, stainless steel sieraden die iedere liefhebber van sieraden zal waarderen. De kwaliteit is super, de prijzen laag, dus voor iedereen die op zoek is naar een sieraad die Amsterdam typeert (kijk de leuke kettingen eens), of juist houdt van grote ooringen en subtiele schakelkettinkjes, je vindt vast exact wat je zoekt als je houdt van goudkleurige, edgy sieraden.

Shop La Pipe sieraden in de webshop

Deze prachtige, betaalbare sieraden wil je gewoon hebben, toch? Je ontdekt al een paar sieraden in deze blog, maar je vindt nog veel meer moois in de shop van La Pipe. Voor welke oorbellen, ring of ketting ga jij?