Merk uitgelicht: SG Perles

We ontdekten de mooie sieraden van SG Perles en móesten de eigenaresse Sanne interviewen om jou deze geweldige sieraden te laten zien. Ontdek snel het verhaal achter SG Perles en vind jouw nieuwe handgemaakte sieraad.

Hoe is SG Perles ontstaan en waar staat de naam precies voor?

Vanuit mijn passie voor sieraden, styling en mooie materialen, en in combinatie met mijn enorme creativiteit is SG Perles geboren. Al vanaf de lagere school was ik dagelijks bezig met het maken van sieraden. Die verkocht ik dan op de markt. Na wat uitstapjes met andere creatieve bezigheden is het merk in 2023 officieel gestart. De naam SG Perles staat voor mijn initialen en het Franse woord voor parels, wat de elegantie en verfijning van mijn ontwerpen weerspiegelt.

Wat heeft je gemotiveerd om van je hobby een bedrijf te maken?

Mijn naaste omgeving werd steeds enthousiaster over mijn ontwerpen en zij kochten mijn sieraden regelmatig voor henzelf en als cadeaus voor hun vriendinnen. Mijn enorme drive om vrouwen zich mooi en krachtig te laten voelen is de basis waarop mijn bedrijf is gebouwd. Bovendien geloof ik sterk in het aanbieden van unieke, handgemaakte sieraden die niet alleen mooi zijn, maar ook een verhaal vertellen en een emotionele waarde hebben.

Wat maakt jouw sieraden bijzonder?

Onze sieraden worden grotendeels met de hand gemaakt. We gebruiken de mooiste materialen van hoge kwaliteit natuursteen en gold plated roestvrijstaal. Vrouwelijk, chique, stoer en authentiek zijn de kenmerken van onze sieraden. Ieder ontwerp is precies wat ik zelf zou dragen, dat is wat het merk zo uniek maakt. We hebben een breed scala aan stijlen, van basics tot eyecatchers. Een van onze populairste collecties is de ‘Essentials’ lijn, die bestaat uit tijdloze items die perfect passen bij elke gelegenheid. Daarnaast hebben we ook seizoensgebonden collecties die geïnspireerd zijn door de laatste modetrends en natuurlijke elementen.

Wat is je visie voor de toekomst van SG Perles?

Ik wil blijven innoveren en unieke sieraden creëren die vrouwen over de hele wereld aanspreken. Mijn doel is om het merk verder uit te breiden en meer vrouwen te laten genieten van de schoonheid en kracht van SG Perles sieraden. Ik zie ook mogelijkheden voor het openen van een fysieke winkel waar klanten de sieraden in het echt kunnen bewonderen en passen, en waar we exclusieve workshops kunnen aanbieden om zelf sieraden te maken.

Van welke materialen zijn jouw sieraden gemaakt?

Alle sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal (stainless steel) met een dikke laag 18K goud. Hierdoor zullen de sieraden niet verroesten. Bij ons krijg je garantie op de beste kwaliteit. Roestvrij staal is waterproof, dus je kunt de sieraden dragen in het water. Geniet langer van jouw sieraden door deze goed te verzorgen en let erop dat je sieraden niet (veel) in aanraking komen met parfum, zweet, chloor, bodylotion en schoonmaakmiddelen.

Shop jouw nieuwe sieraden direct bij SG Perles

Heb je jouw favoriete sieraden of een geweldig cadeau voor iemand waar je van houdt ontdekt? Klik dan op jouw lievelingsarmband, ketting, ring of paar oorbellen en shop hem gemakkelijk via haar webshop. Er is natuurlijk nog veel meer moois te ontdekken bij het merk zelf, dus kijk zeker nog even verder op de website. Happy shopping!