Bergkristal sieraden voor positieve energie

Bergkristal is niet zomaar een edelsteen. Het is de heldere, zuivere en sprankelende edelsteen die bij iedere stijl en outfit past. Ontdek bergkristal sieraden, van armbanden en kettingen tot ringen en oorbellen, die je vindt bij de leukste sieradenmerken van eigen bodem.

Waar komt bergkristal vandaan?

Deze doorzichtige steen stond bij de Grieken bekend als diepgevroren ijs. Zij noemden de steen daarom ‘krystallos’. In alle culturen stond bergkristal bekend als een geneeskrachtige steen en toversteen. De steen zou demonen en ziekten verdrijven, en zorgen voor kracht en energie. Daarom werden voor de waarzeggerij ook kristallen bollen gebruikt. Bergkristal wordt over de hele wereld gevonden, maar de meest verbluffende exemplaren worden aangetroffen in Brazilië, Madagaskar, Marokko, Tibet, Zwitserland en de Verenigde Staten.

De eigenschappen van bergkristal sieraden

Draag bergkristal voor helderheid, balans en veel positiviteit

In een wereld waarin informatie non-stop binnenkomt en je constant moet schakelen, kan het lastig zijn om je gedachten geordend te houden. Het dragen van een bergkristal sieraad helpt je om helder te denken, te focussen en ruis te negeren. Terug naar de basis dus! Het dragen van een bergkristal sieraad is als een constante herinnering om je eigen welzijn op de eerste plaats te zetten en balans te vinden.

De fysieke voordelen van bergkristal

Bergkristal heeft veel voordelen voor je lichaam. Het is goed voor je botten, haar, huid, tanden en nagels. Ook helpt het bij zwellingen, misselijkheid, en diarree, terwijl het daarnaast ook nog eens je zenuwen sterker maakt. Bergkristal maakt gevoelloze, koude, en doof aanvoelende plekken weer beter. Het dragen van bergkristal sieraden kan dus zorgen voor een gezonder en sterker lichaam. Yay!

Shop jouw favoriete bergkristal sieraden

Of je nu een dosis optimisme nodig hebt of gewoon fan bent van de heldere edelsteen, bergkristal sieraden zijn jouw go-to accessoires. Ontdek de mooiste sieraden van de leukste merken in deze blog. Heb je een favoriet merk ontdekt, maar staat jouw favoriete sieraad hier niet tussen? Kijk dan zeker ook even verder in de webshop van het merk en bestel snel jouw mooiste bergkristal ring, armband, ketting of paar oorbellen! ✨