Ontdek de mooiste stapelringen

Stapelringen zijn ringen die specifiek ontworpen zijn om samen gedragen te worden. Ze zijn vaak onderdeel van een set van twee of drie ringen en zijn zo gemaakt dat ze perfect op elkaar aansluiten en je oneindig kunt combineren.

Speciaal ontworpen om samen gedragen te worden

Stapelringen zijn meestal ringen die zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, in dezelfde kleur en in dezelfde stijl. Zo kun je bijvoorbeeld uit een collectie van je favoriete merk twee of drie ringen kiezen, allemaal in het goud en met dezelfde stijl, maar een van de ringen kan bijvoorbeeld een edelsteen of kleine diamanten in de ring verwerkt hebben.

Vergeleken met ring stacking, waarbij je juist sneller kiest voor een variatie in kleur/stijl/materiaal waarbij je over beide handen meerdere ringen draagt, kies je bij stapelringen aka aanschuifringen eventueel zelfs voor drie ringen samen aan een vinger. Dit kan met een verlovingsring en trouwring samen zijn, maar ook als je niet getrouwd bent kun je natuurlijk voor deze stijl kiezen.

Creatief met stapelringen

Hoewel stapelringen zijn bedoeld om samen te dragen, hoef je je hier natuurlijk niet iedere dag aan te houden. Er zijn geen regels als het om sieraden dragen gaat. Dus wil je van de twee of stapelringen die je bezit er soms graag één tegelijk dragen, go for it! 💍

Bij deze merken ontdek je de mooiste collecties om nog meer ringen bij uit te zoeken. Voor welke stijl ga jij? Klik op je favoriete ring en scroll nog even verder in je favoriete nieuwe sieradenshop!

Stapelen maar!

Voor welke ringen ga jij? Ontdek de mooiste stapelringen bij de leukste Nederlandse merken en shop direct in de webshop van jouw keuze.