How to: ring stacking

Een nieuwe trend waar wij als sieradenliefhebber heel erg blij van worden: ring stacking! Wil je graag meerdere ringen dragen, maar weet je niet goed hoe je deze het beste kunt combineren? Volg deze stappen en ontdek de mooiste ringen als inspiratie voor jouw nieuwe look!

Bepaal voor welke look je gaat

Ga je voor een tijdloze combinatie of wil je juist inspelen op de laatste fashiontrends? Of je nu voor een stoere, glamoureuze of minimalistische keuze gaat; kies de juiste ringen die passen bij jouw stijl. Kijk ook naar de outfit die je aantrekt, passen daar juist gouden of zilveren ringen bij of misschien wel een combinatie ervan? Voeg ook wat kleur toe als je dat wilt. Jouw ring stacking-style is helemaal aan jou!

Kies een goede basis

Een goede ring stack begint met een basis van minimalistische ringen. Kies bijvoorbeeld voor een aantal subtiele ringen of juist een smalle ring die is bewerkt maar wel overal bij past. Deze ringetjes moet je makkelijk aan elke ring stack toe kunnen voegen. Wil je het graag houden bij een minimalistische look en geen statement ring(en) toevoegen? Kijk dan eens naar het aantal minimalistische ringen dat je wilt dragen. Zonder een of meerdere statement ringen is er namelijk nog ruimte over voor een tweede ring aan enkele vingers.

Kies een of twee eyecatchers

Om je ring stack een trendy twist te geven voeg je een of twee eyecatchers toe. Kies voor een statement ring met een kristal, ga juist voor een ring in jouw favoriete kleur of wat dacht je van een zegelring? Combineer eventueel meerdere ringen aan enkele vingers voor een extra touch. Kies wat het beste bij jou past!

Lees ook: Zo ontdek je jouw ringmaat

Draag ook een ring om je pink

Wist je al dat de pink staat voor communicatie? Bij het dragen van een ring aan deze vinger toon je jouw sociale karakter. Daarnaast zou het je creativiteit stimuleren. Who knew! Het Nederlandse sieradenmerk Pinky Promises maakt de allermooiste pinkringen, zoals deze prachtige exemplaren. Voor welke ga jij?

Blijf combinaties maken

Wissel af en probeer wat verschillende combinaties uit tot je denkt ‘yes, dit is de perfecte look!’. Wat de ene dag heel goed past bij je outfit, kan de volgende dag wat over the top aanvoelen of juist niet spannend genoeg. Door de verschillende ringen te combineren kun je ook steeds een nieuwe ring toevoegen of er juist een weglaten. Mixen en matchen was nog nooit zo leuk!

Beeld: BAIXA

Plaats een reactie