Ontdek de leukste sieraden met veertjes

Sieraden met veertjes zijn superleuke, speelse accessoires die je outfit helemaal kunnen opleuken. Denk aan echte veertjes, maar zeker ook veren in hetzelfde materiaal als de rest van het sieraad. Voel je vrij en draag jouw favoriete veertjes sieraden!

Veel variatie in sieraden met veertjes

Sieraden met veertjes zijn niet nieuw in de mode, maar hun populariteit en veelzijdigheid maken ze tot een tijdloze keuze én je kunt ze de hele dag door dragen. Of je nu voor een ketting met een veer, oorbellen met veertjes of een veer als hanger kiest, elk sieraad brengt een unieke look met zich mee. Kies je voor kleurrijke echte veertjes of juist voor een gouden of zilveren kleur?

Ring met veer: subtiel en krachtig

Of je nu kiest voor een minimalistisch ontwerp of een ring die een gedetailleerde veer laat zien, dit sieraad laat jouw eigen, unieke stijl zien. Combineer de veertjes ring met andere ringen voor een gelaagde ring stacking look of draag hem solo. Voor welke ga jij?

Armband met veertje: vrijheid om je pols

Een armband met veertje is het perfecte accessoire om, steeds als je hem ziet of aanraakt, te denken aan je vrijheid. Wie weet is deze armband wel jouw manier om jezelf te herinneren aan wat er toe doet; creativiteit, vrijheid en je eigen keuzes.

Oorbellen met veertjes dansen met je mee

Oorbellen met veertjes zijn heerlijk speels! Van subtiele studs tot opvallende hangers, ze dansen met je mee terwijl je beweegt. Dus of je nu naar een feestje gaat of naar je werk, iedereen die jou tegenmoet loopt zal er net als jij van genieten.

Ketting met een veer: een zachte, aardse look

Een veertje in je sieraden brengt een zachte, aardse stijl met zich mee, die je terug laat zien in de vorm van een ring, armband of oorbellen, maar zeker ook als ketting met veertjes. Kies voor een lange ketting voor een boho-chic look of juist voor een kortere choker ketting met een subtiel veertje eraan.

Waar vind je de mooiste sieraden met veertjes?

Jouw nieuwe sieraad met veer ontdek je heel gemakkelijk en lekker dichtbij, want er zijn tal van Nederlandse merken die deze sieraden creëren. In verschillende stijlen, met diverse materialen, soms heel gedetailleerd en anderen zijn juist wat meer subtiel en minimalistisch.

In deze blog ontdek je al een aantal mooie armbanden, ringen, oorbellen en kettingen met veren, maar als je jouw perfecte sieraad hier niet tussen ziet staan, kijk dan zeker ook even verder in de webshop van het merk dat je het meest aanspreekt.

Beeld: Feathers & Fantasy