Je favoriete schakelarmbanden en -kettingen

Ontdek jouw nieuwe favorieten: schakelarmbanden en -kettingen! Met hun strakke gouden en zilveren uitstraling, zijn ze de perfecte match voor elke sieradenliefhebber. Klaar om te ontdekken wat deze must-haves zo onweerstaanbaar maakt? En nog beter, waar je de allermooiste kunt vinden?

Hoe schakelarmbanden en schakelkettingen zijn ontstaan

Vroeger werden schakelarmbanden en -kettingen gedragen als teken van kracht en persoonlijkheid. De moderne schakelarmbanden en kettingen zoals je ze nu ziet zijn geïnspireerd op die tijd, maar je kunt ze nu ook op een subtielere manier dragen. Het is maar net afhankelijk van welke stijl je houdt.

Subtiele tot chunky schakels

Van fijn en subtiel tot robuust en eye-catching, schakelsieraden zijn er in veel variaties. Er is dus altijd een schakelsieraad dat past bij jouw persoonlijke smaak. De gourmet ketting is de bekendste schakelketting waarbij de ronde of ovale schakels aan een uniform patroon aan elkaar geregen zijn.

Unieke Figaro kettingen

De gouden Figaro ketting is in Italië ontstaan en vernoemd naar de populaire Italiaanse opera: Het huwelijk van Figaro. Deze ketting heeft dezelfde schakels als de gourmet ketting. Echter zit tussen iedere één tot vijf schakels een langere verbindingsschakel.

Een jasseron armband, iets voor jou?

In tegenstelling tot gewone schakelarmbanden worden de schakels bij een jasseron armband steeds 90 graden gedraaid ten opzichte van de vorige schakel. Dit resulteert in een bijzondere fijne schakelconstructie. Bij grotere schakels komt het jasseron effect echt tot zijn recht, waar elke verbinding duidelijk zichtbaar is en een indrukwekkende eyecatcher vormt.

Voor als je meer van subtiliteit houdt, zijn er ook jasseron armbanden met kleinere schakels. Hierdoor vallen de schakels pas echt op, wanneer je aandachtig naar de armband kijkt.

Ook heel mooi: oorbellen en ringen met een schakel element

Naast schakelarmbanden en schakelkettingen kun je natuurlijk met een stukje schakel nog meer mooie sieraden maken. Wat dacht je van deze prachtige oorbellen en ringen?

Ontdek jouw favoriete schakelarmband of schakelketting

Of je nu gaat voor een subtiele schakelarmband of een gedurfde chain ketting, deze sieraden geven echt een bijzondere dimensie aan je sieradencollectie. Shop jouw favoriete nieuwe armband of ketting bij een van de Nederlandse merken uit deze blog en kijk zeker ook even verder in de webshop voor nog meer fantastische sieraden. Happy shopping!

Beeld: gbop