Schakelarmband of -ketting gezocht? Je vindt ze hier

Met hun strakke, timeless uitstraling zijn schakelarmbanden en schakelkettingen een absolute must om te dragen als je van moderne sieraden houdt. Ontdek hier waarom deze sieraden zo geweldig zijn en waar je de mooiste exemplaren kunt scoren.

De oorsprong van schakelarmbanden en schakelkettingen

Vroeger werden schakelarmbanden en -kettingen gedragen als teken van kracht en persoonlijkheid. De moderne schakelarmbanden en kettingen zoals je ze nu ziet zijn geïnspireerd op die tijd, maar je kunt ze nu ook op een subtielere manier dragen. Het is maar net afhankelijk van welke stijl je houdt.

Schakelarmbanden en -kettingen zijn er in veel formaten

Van subtiel en verfijnd tot stoer en opvallend; of je nu kiest voor een bescheiden accent voor je dagelijkse look of een statement piece voor speciale gelegenheden, schakelsieraden passen zich moeiteloos aan aan jouw stijl.

Schakelsieraden voor verbondenheid

Door het dragen van een schakelsieraad kies je voor een sieraad dat met meerdere elementen aan elkaar vastzit. De schakels symboliseren de verbintenis tussen deze verschillende elementen en herinneren je eraan dat alles met elkaar in verbinding staat. Een prachtige manier dus om sieraden te dragen die dit uitstralen.

Een jasseron armband, iets voor jou?

In tegenstelling tot gewone schakelarmbanden worden de schakels bij een jasseron armband steeds 90 graden gedraaid ten opzichte van de vorige schakel. Dit resulteert in een bijzondere fijne schakelconstructie. Bij grotere schakels komt het jasseron effect echt tot zijn recht, waar elke verbinding duidelijk zichtbaar is en een indrukwekkende eyecatcher vormt. Voor als je meer van subtiliteit houdt, zijn er ook jasseron armbanden met kleinere schakels. Hierdoor ontstaat een klassieke uitstraling waarbij de schakels pas opvallen wanneer je aandachtig naar de armband kijkt.

Ook heel tof: oorbellen en ringen met een schakel element

Naast schakelarmbanden en schakelkettingen kun je natuurlijk met een stukje schakel nog meer mooie sieraden maken. Wat dacht je van deze prachtige oorbellen en ringen?

Ontdek jouw favoriete schakelarmband of schakelketting

Of je nu gaat voor een subtiele schakelarmband of een gedurfde chain ketting, deze sieraden geven echt een bijzondere dimensie aan je sieradencollectie. Shop jouw favoriete nieuwe armband of ketting bij een van de Nederlandse merken uit deze blog en kijk zeker ook even verder in de webshop voor nog meer fantastische sieraden. Happy shopping!

Beeld: gbop