Lijntekening sieraden; iets voor jou?

De minimalistische lijntekening kunstwerken ken je vast al, maar wist je dat er ook prachtige lijntekening sieraden bestaan? Ontdek de mooiste exemplaren of laat zelf een lijntekening sieraad maken bij een van onze aangesloten Nederlandse merken.

Persoonlijke en unieke sieraden

Lijntekening sieraden zijn de essentie van minimalisme, maar laten een onuitwisbare indruk achter. Het is de kunst van het weglaten, want met slechts enkele lijnen wordt een krachtige afbeelding gecreëerd. Wat lijntekensieraden zo speciaal maakt, is hun vermogen om een persoonlijk verhaal uit te drukken. Of het nu een abstract ontwerp is of een figuurlijke tekening; elke ketting, armband, ring of zelfs oorbel vertelt een verhaal. Er zijn veel al gemaakte lijntekening sieraden te vinden, zoals met bloemen of een afbeelding van je favoriete dier. Maar je kunt dus ook van een belangrijk moment of persoon een lijntekening sieraad laten maken.

Less is more: zo draag je lijntekening sieraden

Deze sieraden passen perfect in de ‘less is more’ filosofie. Ze zijn subtiel genoeg om dagelijks te dragen, maar bijzonder genoeg om op te vallen. Combineer ze met een simpele jeans en een wit T-shirt voor een casual look, of kies juist voor een mooie jurk om je gouden of zilveren lijntekening sieraad op te laten vallen.

Duurzaam en tijdloos

Veel ontwerpers van lijntekensieraden gebruiken gerecyclede materialen en focussen op tijdloze ontwerpen die niet onderhevig zijn aan fast fashion. Zo draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Door te klikken op een sieraad naar keuze verwijzen we je (gratis) door naar de webshop van het Nederlandse sieradenmerk. Op de pagina van jouw gekozen product lees je meer over de materialen en werkwijze van het merk. Zo kies je precies het sieraad dat bij je past!

Persoonlijke sieraden laten maken

Wil je graag bij een van de merken een lijntekening sieraad laten maken? Vaak bieden ze je de optie om naast een foto ook voor de achterkant van je sieraad opties te kiezen, zoals een tekst, lettertype of zelfs vingerafdruk. Kijk dus per merk naar wat de mogelijkheden zijn en kies voor een van deze voorbeelden om om de website te komen.

En oké, de laatste is geen echte lijntekening, maar hoe zoet is deze hanger! We willen hem je graag laten zien, want bij dit merk kun je dus een tekening van bijvoorbeeld je kind delen. Zo lief!

Ontdek jouw favoriete lijntekening sieraad

In deze blog ontdek je al veel voorbeelden van lijntekening sieraden. Klik op jouw favoriete armband, ketting, ring of paar oorbellen en kijk verder in de webshop van het sieradenmerk of je nog meer moois ontdekt. Veel plezier met het dragen van jouw nieuwe sieraad!