TikTok-hack: ontdek of je beter voor zilveren of gouden sieraden kiest

De nieuwste beautyhacks, mooiste producten en how-to’s; je vindt superveel inspiratie tussen de grappige video’s door. Maar de allernieuwste trend? Die gaat over sieraden en welke kleur het best bij je past. Lees snel verder.

Kies je voor zilver of goud?

Stel je voor: je gaat op zoek naar mooie sieraden, of draagt misschien al een ring of armband in zilver of goud, en je bedenkt je; is dit eigenlijk wel míjn kleur? Als je niet weet voor welke kleur je moet gaan is het interessant om deze TikTok-filter te gebruiken. Deze filter helpt je bij het keizen van de sieradenkleur die het beste bij jou past. Het werkt supersimpel en de resultaten zijn verrassend goed (wij hebben hem natuurlijk meermaals getest in verschillende settings met licht en andere kleding)!

Hoe werkt de filter?

De filter analyseert je huidskleur, haarkleur en zelfs je outfit en vertelt je welke sieradenkleur het beste past bij deze tonen. Je hoeft alleen maar de filter aan te zetten, je gezicht in beeld te brengen en voilà! Binnen een paar seconden zie je welke kleur het beste bij je past, goud of zilver. Dit is perfect voor iedereen die twijfelt over welke kleur sieraden die moet dragen.

Waarom is het zo populair?

Laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet een beetje extra hulp bij het stijlen? We hebben allemaal wel eens voor de spiegel gestaan met de twijfel, ‘zilver of goud?‘. Deze filter maakt die keuze een stuk makkelijker en geeft je net dat beetje extra zelfvertrouwen dat je look on point is. Bovendien, sieraden kunnen je outfit echt maken of breken. Een simpele jeans en T-shirt combo kan er meteen stijlvoller uitzien met de juiste sieraad. Of je nu gaat voor een statement ketting, subtiele oorbellen of een stapel armbanden, de juiste kleur maakt een wereld van verschil.

Personal color analysis has changed my life and i hope it does for you too

@glowwithava

Enthousiaste reacties

TikTokkers zijn superenthousiast over deze filter. Gebruikers delen massaal hun ervaringen en laten zien hoe de aanbevelingen van de filter hun looks verbeteren. Het is ook een leuke manier om te zien hoe verschillende kleuren op verschillende mensen werken. Soms denk je misschien dat zilver jouw kleur niet is, maar dan blijkt het ineens prachtig bij je te staan.

Zelf proberen?

Om het TikTok-filter zelf te proberen heb je eigenlijk alleen maar een telefoon nodig (en TikTok natuurlijk). Het leukste is dat het helemaal gratis is en je echt een geweldig advies krijgt. Helemaal leuk is dat je na het ontdekken van jouw favoriete kleur ook direct kunt shoppen bij de leukste Nederlandse merken die voor jou geweldige zilveren en gouden sieraden hebben toegevoegd. Dus waar wacht je nog op? Ga naar TikTok, zoek de #sieradenkleurfilter, ontdek welke kleur het beste bij jou past en shop jouw favoriete zilveren of gouden sieraad. 💍