Modern minimalisme met fijne kettingen

Naast “go big or go home”, is er absoluut ook ruimte voor het subtiele. Deze minimalistische, fijne kettingen staan altijd supermooi, zonder dat ze téveel opvallen. Voor welke ga jij?

Less really is more

In de mode zien we al langer dat minder echt meer is. Kettingen hoeven niet altijd groot en opzichtig te zijn om indruk te maken, want eigenlijk laten de fijnere kettingen zien dat eenvoud heel krachtig kan zijn. Ze passen perfect bij de trend van ‘quiet luxury’ die we nu zien: simpel dus, maar met impact.

Mix & match: creëer je eigen stijl

Een dunne, minimalistische ketting staat bij iedere outfit mooi. Dit is zeker jouw go to sieraad als je wel een subtiel accessoire wil dragen maar deze niet opvallend hoeft te zijn. En wil je het graag iets grootser aanpakken, zonder direct één opzichtige ketting te dragen, kies er dan voor om verschillende kettingen met elkaar te combineren. Zo creëer je iets echt unieks. Of je nu gaat voor echt goud of gold plated, zilver, met of zonder een klein diamantje, andere edelsteen of toch een mooie pendant of charm, je kunt alle kanten op en meerdere kettingen met elkaar combineren. Kiezen voor één ketting met meerdere lagen kan ook, zo heb je maar één sluitinkje, maar lijkt het alsof je drie kettinkjes draagt.

Duurzaam en tijdloos

Het beste is: een minimalistische ketting raakt nooit uit de mode. Het is een aankoop waar je echt nog jaren van geniet en ook gemakkelijk kunt doorgeven aan nieuwe generaties. En, het zijn niet alleen kettingen die je minimalistisch kunt dragen. Ook ringen, armbanden en oorbellen kunnen jouw stijl een boost geven. Ontdek snel meer collecties met minimalistische sieraden.

Vind jouw perfecte minimalistische, fijne ketting via SRDN

Kies jouw favoriete subtiele ketting bij een van bovenstaande Nederlandse sieradenmerken en ontdek hoe een klein detail een groot verschil kan maken. Happy shopping!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.