Minimalistische sieraden: because less is more

Minimalistische sieraden zijn subtiel, verfijnd en met van alles te combineren. Ingetogen ontwerpen zonder poespas en zo tijdloos dat je er eigenlijk geen jaartal aan kunt hangen. Met minimalistische sieraden maak je een subtiel statement. Less is more!

We zijn helemaal weg van deze minimalistische sieraden en hun kleine, verfijnde details. Ontdek alle kettingen, oorbellen, armbanden en ringen in goud, zilver en alles daar tussenin van 8 Nederlandse sieradenmerken. Hier komen ze:

Cindel Jewels

Deze prachtige gold filled sieraden van Cindel Jewels staan iedereen. Ga jij voor de oorknopjes, armband of ketting?

GBOP

Geïnspireerd door de schatten van de natuur en de verwondering voor grootmoeders schatkist: bij GBOP vind je de meest bijzondere vintage finds en minimalistische sieraden. Of het nu gaat om een vintage item of sieraad uit eigen collectie; alle sieraden zijn gemaakt van solid gold zodat ze een leven lang mee kunnen én zomaar eens onderdeel uit kunnen gaan maken van jouw kleindochters schatkist.

Riverstones

Het Amsterdamse Riverstones inspireert je met hun minimalistische sieraden om zo nu en dan de tijd te nemen om stil te staan. Want als je de tijd neemt zie je eerder de schoonheid in jezelf en de wereld om je heen. De sieraden passen perfect bij hun missie, don’t you agree?

The Boyscouts

Het Rotterdamse The Boyscouts staat bekend om haar duurzame, minimalistische ontwerpen, zoals asymmetrische oorbellen en fijne kettingen. En wat dacht je van deze studs en bijzondere fine earrings?

Pinky Promises

Met hun elegante en subtiele, maar toch speelse pinkringen veroveren de twee vriendinnen van Pinky Promises vele harten. Wat dacht je van deze hartjes en selflove-ringen?


Anna + Nina

Bij het Amsterdamse Anna + Nina vind je een breed scala aan minimalistische sieraden, van eenvoudige studs tot ingetogen kettingen en armbanden.

A Brend

Het Amsterdamse A Brend maakt minimalistische sieraden van onder andere 925 sterling silver en 14 en 18 karaats plated goud.

Ana Dyla

Bewustheid, elegantie en een eerlijke, pure levensstijl. Het Amerfoortse Ana Dyla inspireert: Embrace your authentic self, trust your power, and revel in good fortune.

Of je nu op zoek bent naar een minimalistische ketting of een paar subtiele armbanden, deze Nederlandse sieradenmerken bieden een breed scala aan minimalistische sieraden om uit te kiezen. Met hun tijdloze ontwerp en subtiele uitstraling zijn deze sieraden perfect voor dagelijks gebruik en zullen ze ongetwijfeld een aanvulling zijn op jouw sieradencollectie. Happy shopping!