Hoe je bruidssieraden matcht met je bruidsjurk

Yay! Het is bijna zover, je gaat binnenkort trouwen! Je trouwdag is een van de meest speciale gelegenheden in je leven en je wilt er ongetwijfeld op je allerbest uitzien. Van de bruidsjurk tot het haar en de make-up, elk detail moet perfect zijn. En laten we vooral de bruidssieraden niet vergeten. Deze accenten voegen de finishing touch toe en laten je stralen op je grote dag. Loop vol vertrouwen en schitterend naar het altaar en feest er vervolgens met je geliefden op los!

Jouw droombruiloft met perfecte sieraden

Een veelvoorkomende vraag is welke sieraden je moet dragen op je trouwdag. Het antwoord hangt af van je persoonlijke stijl, de stijl van je jurk en de algehele sfeer van je bruiloft. Overweeg een combinatie van een halsketting, oorbellen, armbanden en zelfs een enkelbandje, afhankelijk van je voorkeur en natuurlijk je jurk.

Hoe je jouw sieraden laat passen bij je jurk en haar

Het is belangrijk dat je sieraden je bruidsjurk versterken. Als je een eenvoudige jurk hebt, kun je kiezen voor opvallendere sieraden om een statement te maken. Voor een gedetailleerde jurk zijn subtiele sieraden juist weer een goede keuze om te voorkomen dat je voor ’too much’ gaat. Probeer altijd een balans te vinden en probeer verschillende sieraden terwijl je je droomjurk gaat shoppen. Zodra je weet voor welke kleuren, grootte en stijl je wilt gaan kun je tijdens het passen van je jurk of het bedenken van je bruidskapsel goed afstemmen wat het beste past.

Voor welke metaalsoort je het beste kunt gaan

De keuze van het metaal hangt af van je persoonlijke voorkeur en huidtype. Witgoud en platina zijn populaire keuzes voor bruidssieraden vanwege hun neutrale uitstraling, maar je kunt ook voor zilver of (rose)goud kiezen. Wil je graag meerdere ringen dragen? Let dan goed om je verlovings- en trouwring en zorg ervoor dat de ‘extra’ ringen niet te opvallend zijn. Je trouwring mag op dé dag natuurlijk wel echt shinen.

Lees ook: Welke sieraden passen bij mijn stijl?

Is het dragen van edelstenen een goed idee?

Zeker! Of je nu kiest voor een lichte edelsteen of juist donkere, kies zeker de edelsteen die je het mooist vindt om te dragen en het beste bij je past. Wist je al dat er voor iedere geboortemaand een edelsteen matcht? Ga voor een subtiele armband of paar oorbellen, of als je een laag decolleté draagt dan vind je het misschien wel mooi om een prachtige hanger met gekleurde edelsteen te dragen. Of ga je liever voor diamanten sieraden? It’s up to you!

Kies comfortabele sieraden

Comfort is essentieel op je trouwdag. Zorg ervoor dat je sieraden goed aansluiten en niet schuren tegen je huid of kunnen haken aan je jurk. Probeer je sieraden ruim van tevoren uit om eventuele aanpassingen te kunnen doen zoals het strakker dragen van een armband of het kiezen van minder lange oorbellen.

Stralend en zelfverzekerd op je grote dag!

Met de juiste bruidssieraden kun je stralend en vol zelfvertrouwen op je trouwdag verschijnen. Neem de tijd om sieraden te kiezen die bij je passen en je zult ongetwijfeld schitteren op je droombruiloft. En een voordeel; je gekozen sieraden kun je daarna zeker nog vaker dragen! Shop dus bewust en kijk ook naar de