Kleurrijke sieraden: wat jouw favoriete kleur zegt over jou

Ben je op zoek naar kleurrijke sieraden om je outfit op te vrolijken? En wist je al dat de kleur van je sieraden iets kan zeggen over je persoonlijkheid? Ontdek de betekenis achter de meest populaire kleuren van sieraden en shop gemakkelijk jouw favorieten!

Rode sieraden: passie en kracht

Rode sieraden zijn perfect voor iedereen die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Rood staat namelijk voor energie, warmte, passie en liefde. Draag dus rode oorbellen, armbanden, een mooie ring of rode ketting om je outfit die extra energie te geven waarmee je op ieder feestje, maar ook op je werk straalt.

Roze sieraden: speels en vrouwelijk

Roze sieraden zijn speels en vrouwelijk. Deze zachte kleur staat voor liefde, tederheid en romantiek. Draag roze oorbellen, een roze armband, ketting of ring om je look een zachte touch mee te geven.

Oranje sieraden: creativiteit en energie

Oranje sieraden zijn perfect voor degenen die durven op te vallen. Deze fellere kleur staat voor enthousiasme, creativiteit en moed. Sta je graag in het middelpunt? Draag oranje oorbellen of een oranje ring om je outfit een beetje meer pit te geven. Ook tijdens Koningsdag en het WK ideaal om te dragen!

Gele sieraden: sunshine en vrolijkheid

Gele sieraden zijn perfect voor de avonturiers onder ons. Geel staat voor geluk, vreugde en energie. Gele sieraden laten ook zien dat je van verandering houdt en openstaat voor nieuwe ervaringen. Draag gele oorbellen of een gele armband om je outfit een vrolijk extraatje te geven.

Groene sieraden: natuur en groei

Groene sieraden zijn perfect voor degenen die zich verbonden voelen met de natuur. Groen staat namelijk voor harmonie, balans en groei. De connectie met de natuur en gronding hoef je niet per se te laten zien, want je kunt ook kiezen voor een zachtgroene tint. Voor welk sieraad ga jij?

Blauwe sieraden: rust en kalmte

Blauwe sieraden geven een gevoel van rust en kalmte. Blauw staat namelijk voor loyaliteit, vertrouwen en wijsheid. Als je wilt dat jouw sieraden je outfit wat meer subtiliteit geven, draag dan zeker een blauwe ring, ketting, blauwe oorbellen of een blauwe armband.

Paarse sieraden: creatief en luxe

Paarse sieraden zijn perfect voor degenen die van luxe houden. Paars symboliseert namelijk rijkdom, macht en creativiteit. Draag je paarse sieraden dan kun je dus op een subtiele manier laten zien waar je voor staat. Voor welke creatieve paarse creaties ga jij?

Zwarte sieraden: tijdloos en elegant

Zwarte sieraden staan voor kracht en mysterie en zullen altijd tijdloos blijven. Draag zwarte sieraden om je outfit wat meer klasse te geven, ook al is het gedeelte zwart in het sieraad maar heel klein. Een mooie onyx edelsteen aan je armband, ketting, oorbellen of ring kan al voor een geweldig classy effect zorgen. Heb je jouw favoriete zwarte sieraad al ontdekt?

Witte sieraden: perfectie en goedheid

Wit staat voor licht, goedheid, onschuld, zuiverheid en maagdelijkheid. Het wordt ook beschouwd als de kleur van perfectie en een nieuw begin. Misschien vind je een sieraad met zilver en wit of juist goud en wit een goede combinatie. Ook zijn sieraden gemaakt van resin art of porselein vast aan jou besteed. Deze ‘clean’ look doet het fantastisch met de kleur wit.

Kleurrijke sieraden: mix it up!

Meerdere kleuren combineren in een sieraad of kiezen voor een specifieke kleur ring en een andere kleur armband, zorgt voor een speelse en vrolijke uitstraling. Wat dacht je van deze pareltjes?

Naast de pasteltinten en fellere kleuren die je hierboven terugziet, is het edelmetaal van vrijwel alle sieraden natuurlijk goud, zilver of roségoud gekleurd. Er zijn een paar trucs om te ontdekken welke van deze metalen het beste bij je past. Ontdek ze snel en shop jouw favoriete sieraden gemakkelijk door te klikken op je sieraad naar keuze.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste kleurrijke sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.

Plaats een reactie