Wat zijn huggie oorbellen?

Huggie oorbellen worden ook wel huggie hoops genoemd. Ze zijn kleiner dan normale hoops en hebben de naam huggie gekregen omdat ze als het ware je oor omarmen. Lees snel meer over deze superfijne oorbellen.

Hoe draag je huggie oorbellen?

Huggie oorbellen vallen precies om je oorlel, dus je kunt ze in alle gaatjes van je oorlel doen. Je kunt de huggie hoops als enige oorbel dragen, maar als je meerdere gaatjes hebt en houdt van oorbel stacking dan zijn ze zeker superleuk om te combineren. Draag ze dus in je tweede en/of derde gaatje en kies grotere oorbellen voor je eerste gaatje. Maar het is echt up to you, dus probeer vooral uit wat je fijnste en mooiste vindt. Huggie oorbellen zijn met een handige kliksluiting open en dicht te maken dus zijn erg fijn om te dragen.

Van welke materialen worden huggie oorbellen gemaakt?

De huggie oorbellen kunnen van verschillende soorten materialen gemaakt worden. Eigenlijk van exact dezelfde materialen als andere oorbellen. Je ziet ze het vaakst in gold vermeil, gold plated, zilver en met diamanten. Wat jouw favoriete stijl ook is, door te zoeken naar de mogelijkheden vind je vast jouw favoriete huggie hoops in het gewenste materiaal.

Hoe groot zijn de huggie oorbellen?

Huggie oorbellen zijn er in verschillende soorten en maten. We zien ze het vaakst in een diameter van 8, 10 of 12 mm. De oorbel moet immers wel je oor kunnen ‘huggen’. Als je zeker wil zijn dat je de juiste maat huggies bestelt kun je het gaatje tot je oorlel meten of oorbellen opmeten die je momenteel draagt en uitrekenen hoeveel kleiner de huggies mogen zijn.

Draag je graag grotere ronde oorbellen? Dan zijn big hoops misschien wel jouw nieuwe favoriet!

Stack it up!

Combineer je graag meerdere oorbellen met elkaar, dan is een huggie oorbel er zeker eentje om toe te voegen aan jouw earparty! Kies bijvoorbeeld voor iets grotere hoops erbij en een ear cuff voor om je oorschelp. Het is ideaal dat je huggies gemakkelijk in en uit kunt doen en omdat ze klein zijn zitten ze daarnaast de hele dag comfortabel. Ook tijdens het slapen kun je ze blijven dragen, want vanwege de grootte zul je ze niet voelen. Veel plezier met huggie hoops shoppen!