Nieuw: de allerleukste anxiety en fidget ringen

Heb je weleens moeite met stilzitten? Werkt het voor jou goed om tijdens je werk en wanneer je merkt dat je onrustig bent je nagels te bijten of met je haar te spelen? Dan is een anti-stress, anxiety of fidget ring een geweldig accessoire voor jou! 💍

Fidget ringen met een draaibaar element

Deze ring heeft een draaibaar element zodat je in plaats van de ring steeds om je vinger draait, je áán de ring gaat draaien. Fidget ringen helpen om stress en angst te verminderen door je iets te geven om op een subtiele manier mee te spelen. Dit kan vooral handig zijn tijdens vergaderingen, werk of in sociale situaties. Duizenden mensen in Nederland en België gebruiken dit simpele en effectieve hulpmiddel of geven er een aan hun kind om op school te gebruiken. Hoe dan ook: je zult dolbij zijn als je een fidget ring om je vinger hebt die je enorm kan helpen door er simpelweg aan te draaien.

Er bestaan ook andere anti-stress en anxiety ringen

Waar je bij een een fidget ring aan het element draait, waardoor er echt een spinning effect plaatsvindt, bestaan er ook ringen met bijvoorbeeld meerdere bolletjes of een ander draaielement die kunnen bewegen. Breng jezelf in het moment door aan de ring te draaien en beweeg de ring rustig op het ritme van je ademhaling. Met deze haast onopvallende manier kun je jezelf in no time de rust geven waar je naar zoekt. Zonder veel moeite én met een geweldige ring om je vinger.

Shop jouw nieuwe fidget ring bij een van deze Nederlandse merken

Heb je jouw perfecte ring gevonden of wil je toch nog even verder kijken in het aanbod bij deze merken? Kies dan een fidget ring die je het meeste aanspreekt en kijk nog even verder in de webshop. Veel plezier (en rust) met deze geweldige ringen!