Ontdek de mooiste clipoorbellen uit Nederland

Clipoorbellen zijn er voor iedereen die geen gaatjes kan, mag of wil laten piercen. Heb je geen gaatjes voor oorbellen? Of wil je al heel lang een tweede of derde gaatje, maar stel je het steeds uit? Dan zijn oorbellen met clip-ons dé perfecte oplossing voor jou!

Wat zijn clipoorbellen?

De oorbellen met clips zien eruit als normale oorbellen, maar worden niet ín een gaatje gedragen maar juist op je oor. De oorbellen hebben een clip-on mechanisme dat de oorbel op zijn plaats houdt. Ze blijven aan je oorlel hangen door een van deze methoden: via een klipsluiting, dus met een clip aan de achterzijde van je oor, via een duwsluiting, dus door ze dicht te knijpen tegen je oor aan, via een draaisluiting, dus door een verstelbare clipsluiting aan de achterkant van je oorlel, óf door een schuifsluiting. Dit is een staafje met een springveertje wat tegen je oorlel dichtschuift.

Genoeg keuze dus om jouw favoriete ‘clip-on mechanisme’ uit te kiezen. Naast praktisch zijn de oorbellen met clips ook nog eens lichtgewicht en heel fijn om te dragen.

Hoe draag je clipoorbellen?

Ze kunnen op verschillende manieren worden gedragen, afhankelijk van de stijl van de oorbel en jouw persoonlijke voorkeur. Sommigen dragen een clipoorbel strak tegen het oor, terwijl anderen ze liever losser dragen voor meer comfort. It’s all up to you.

Zitten clipoorbellen comfortabel?

Zeker! De meesten hebben een clipje achter het oor dat je kunt bevestigen, anderen hebben een rubberen achterkant. Clipoorbellen worden vaak zo ontworpen dat ze lekker licht zijn, kijk dus goed naar jouw voorkeur en lees in de beschrijving van de oorbellen die je hebt gekozen hoe je ze het beste kunt dragen.

Zijn clipoorbellen veilig?

Oorbellen met clips zijn veilig om te dragen, maar het is altijd slim om het clip-on mechanisme thuis even uit te proberen voordat je de deur uit gaat. Zo kun je er alvast even aan wennen en voel je aan wat er gebeurt als je een dansje doet. Het zou natuurlijk zonde zijn dat je de oorbel verliest omdat het mechanisme niet de juiste is voor jou. Zoals je hierboven al kon lezen zijn er meerdere opties, wie weet zit er een favoriet voor je tussen en kun je zo nog gerichter zoeken naar je favoriete paar oorbellen.

Zijn clipoorbellen geschikt voor kinderen?

Wil jouw kind oorbellen, maar wil je (nog even) wachten met gaatjes schieten? Begrijpen we! De clip-on oorbellen van veel sieradenmerken maken oorbellen met clips die pijnvrij zijn, niet uitvallen, niet verkleuren én allergievrij zijn. Klik op het sieraad dat je het mooiste vindt en ontdek de specificaties van de oorbellen op de website van het merk. Sommige merken bieden ook een chatfunctie aan op de website, dus stel daar zeker even extra je vragen om er zeker van te zijn dat je de juiste oorbellen voor jouw kind koopt.

Ook leuk: laat de oorbellen uit deze blog eens zien aan jouw kind zodat je meteen samen kunt kijken naar verschillende opties.

Lees ook: Kindersieraden: de leukste accessoires voor kleine fashionista’s

Shop jouw favoriete clipoorbellen bij Nederlandse merken

Een geweldige collectie klipoorbellen ontdek je al in deze blog, maar zeker ook bij de merken op hun websites. Klik dus op jouw favoriet en kijk zeker nog even verder in de webshop van het merk. Je vindt er gegarandeerd de mooiste klipoorbellen!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste duurzame sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.

Beeld: Klipoorbellen.com

Plaats een reactie