Alles wat je moet weten over clipoorbellen

Clipoorbellen zijn er voor iedereen die geen oorbellen kan, mag of wil laten piercen. Heb je geen gaatjes voor oorbellen? Wil je al heel lang een tweede of derde gaatje, maar stel je het steeds uit? Dan zijn oorbellen met clips dé perfecte oplossing voor jou!

Wat zijn clipoorbellen?

De oorbellen met clips zien eruit als normale oorbellen, maar worden niet ín een gaatje gedragen maar op je oor. De oorbellen hebben een clip-on mechanisme dat de oorbel op zijn plaats houdt. Naast praktisch zijn de oorbellen met clips ook nog eens stijlvol en zorgen ze voor een finishing touch van je outfit.

Hoe draag je clipoorbellen?

Ze kunnen op verschillende manieren worden gedragen, afhankelijk van de stijl van de oorbel en jouw persoonlijke voorkeur. Sommigen dragen een clipoorbel strak tegen het oor, terwijl anderen ze liever losser dragen voor meer comfort.

Zitten clipoorbellen comfortabel?

Zeker! De meesten hebben een clipje achter het oor dat je kunt bevestigen, anderen hebben een rubberen achterkant. Clipoorbellen worden vaak zo ontworpen dat ze lekker licht zijn, kijk dus goed naar jouw voorkeur en lees in de beschrijving van de oorbellen hoe je ze het beste kunt dragen.

Zijn clipoorbellen veilig?

Oorbellen met clips zijn veilig om te dragen, maar het is altijd slim om het clip-on mechanisme thuis even uit te proberen voor je de deur uit gaat. Het zou natuurlijk zonde zijn dat je de oorbel verliest wanneer het mechanisme niet goed werkt.

Zijn clipoorbellen geschikt voor kinderen?

Wil jouw kind oorbellen, maar wil je (nog even) wachten met gaatjes schieten? Begrijpen we! De clipoorbellen van veel sieradenmerken maken oorbellen met clips die pijnvrij zijn, niet uitvallen, niet verkleuren én allergievrij zijn. Klik op het sieraad dat je het mooiste vindt en ontdek de specificaties van de oorbellen op de website van het merk.

Lees ook: Kindersieraden: de leukste accessoires voor kleine fashionista’s

Shop jouw favoriete clipoorbellen bij Nederlandse merken

Een geweldige collectie clipoorbellen ontdek je al in deze blog, maar zeker ook bij de merken op hun websites. Klik dus op jouw favoriet en kijk zeker nog even verder in de webshop van het merk. Je vindt er gegarandeerd de mooiste oorbellen!

Plaats een reactie