Een cocktailring als statement ring

Een cocktailring is een opvallende en vaak grote ring die echt de aandacht trekt. De ringen zijn meestal versierd met grote edelstenen, gekleurde diamanten, parels of andere opvallende decoraties. Door zijn schittering werden cocktailringen populair in de jaren 1930 en hij wordt nog steeds vaak gedragen op bijvoorbeeld cocktailfeestjes! 🍸

Extravagant en flamboyant

Kenmerkend voor cocktailringen is dat ze vaak extravagant en flamboyant zijn, met een focus op unieke ontwerpen en felle kleuren. Ze werden oorspronkelijk voornamelijk gedragen bij cocktailfeestjes en andere sociale evenementen, waar ze een statement van stijl en persoonlijkheid waren. Tegenwoordig kun je ze ook heel goed dragen op kantoor of wanneer je maar wilt. Laat je unieke stijl zien en draag ringen waar je zelf gek op bent, want dat is het allerbelangrijkst!

Grote edelsteen of een opvallend ontwerp

De grootte en stijl van cocktailringen kunnen sterk variëren, maar ze hebben meestal één opvallend middelpunt, zoals een grote edelsteen of een opvallend ontwerp. De ringen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals goud, zilver of platina, en kunnen worden aangevuld met prachtige edelstenen zoals saffieren, robijnen, smaragden, diamanten of andere kleurrijke edelstenen.

Tegenwoordig worden cocktailringen niet alleen meer gedragen bij formele gelegenheden, maar kunnen ze ook een gewaagde toevoeging zijn aan dagelijkse outfits. Deze ringen zijn een geweldige manier om je persoonlijkheid te laten zien en een beetje glamour en flair toe te voegen aan je look. Als je op zoek bent naar een statement sieraad dat gegarandeerd de aandacht zal trekken, is een cocktailring dus een perfecte keuze!

Shop jouw nieuwe cocktailring(en) via SRDN

Ontdek de mooiste exemplaren van Nederlandse sieradenmerken in deze blog. Staat er nu nét niet precies de ring bij die je zoekt, klik dan op de ring die je het mooiste vindt en scroll door het aanbod van het merk om je nieuwste cocktailring te shoppen. Cheers!