Een croissant ring, jouw nieuwe favoriet?

Ooh la la, c’est magnifique! Net als een versgebakken croissant, is een croissant ring een puur genot om te zien. Deze delicatesse is gemaakt met vakmanschap en aandacht voor detail. Draag een croissant ring en ga voor luxe en speelsheid om je vinger. 🥐

Een Frans chic statement

De croissant ring is niet zomaar een sieraad; met de croissant ring om je vinger heb je altijd een stukje Parijs bij je. Het herinnert je aan de eindeloze schoonheid van de Franse bakkerijen, de romantiek van Montmartre, en de eenvoudige vreugde van het genieten van een croissant op een terrasje met een café au lait.

Shop jouw nieuwe croissant ring

Ook Nederlandse sieradenmerken hebben de croissant ring ontdekt en toegevoegd aan hun collecties. We zochten de mooiste croissant ringen voor je uit zodat je gemakkelijk jouw favoriet kunt ontdekken.

Combineer jouw croissant ring met minimalistische ringen

Met een croissant ring heb je een iets bredere en opvallende ring om je vinger, waardoor je het misschien wel mooi vindt om je andere ringen iets subtieler te dragen. Kies voor minimalistische ringen zodat je je beide handen kunt versieren zonder dat het als too much aanvoelt.

En wat dacht je van deze croissant sieraden?

Niet alleen staan croissant ringen prachtig aan je vingers, je kunt ook kiezen voor croissant oorbellen, armbandjes en kettingen. Wat vind je van deze croissant sieraden? Die móet je toch hebben? 🥐

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste duurzame sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.