Topaas sieraden: kies je voor de gele of blauwe steen?

Heb je de mooiste gele en blauwe topaas sieraden al ontdekt? Met zoveel positieve eigenschappen is het misschien wel dé edelsteen die je nodig hebt. En je kunt kiezen uit twee kleuren, hoe fijn!

Het verhaal achter de gele en blauwe topaas

Topaas komt in allerlei kleuren, maar geel en blauw springen er echt uit. De gele topaas is de geboortesteen van november de blauwe topaas is de geboortesteen van december. Deze kleuren krijgen ze door de mix van mineralen tijdens het vormingsproces. Het leuke is dat je deze stenen over de hele wereld kunt vinden, maar vooral in Brazilië, Mozambique en Nigeria zijn ze te vinden.

De betekenis van gele en blauwe topaas

Gele topaas staat voor geluk, optimisme en een energieke uitstraling. Als je een gele topaas sieraad draagt, voel je je meteen een beetje blijer. En blauwe topaas, dat is juist je rustpunt op hectische dagen. Het helpt je om kalm te blijven en alles helder te zien.

Wat doen deze stenen voor je?

Nou, de gele versie geeft je energie en verbetert je humeur. Het is alsof je een persoonlijke zonnestraal bij je hebt. En de blauwe? Die zorgt voor balans en helpt je om duidelijk te communiceren. Heel handig als je soms moeite hebt om jezelf uit te drukken. De gele topaas kan ook echt een boost geven aan je zelfvertrouwen. Je voelt je gewoon goed als je het draagt. De blauwe variant is meer voor de innerlijke rust en helpt je om je eigen plekje te vinden in drukke tijden.

Shop jouw favoriete gele en blauwe topaas sieraden

Of je nu op zoek bent naar iets opvallends of juist iets subtiels, er is zoveel keuze. Een gele topaas ring, blauwe topaas armband, of misschien een ketting of paar oorbellen? Er zijn genoeg mooie accessoires te vinden. Ontdek de mooiste topaas sieraden van de leukste merken in deze blog en shop verder in de webshop van het merk. Happy exploring! 💛💙

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.