De broche is terug van weggeweest

Van de klassieke A-lijn rokken en basic tanktops tot de iconische cowboylaarzen, oude trends maken dit seizoen een opvallende terugkeer. En dit geldt ook voor de broche. Tijdens de laatste fashionshows werd het duidelijk: de broche maakt zijn comeback.

De broche is back!

Yes, je leest het goed. De broche belooft dit seizoen een blijvertje te zijn. Het maakt niet uit of je kiest voor een subtiele toevoeging aan de revers van je jas of een leuke twist aan je sjaal. Creativiteit staat voorop. Misschien ligt er nog wel een verborgen schat in jouw kast of heeft je (groot)moeder of oudtante nog een geweldige broche liggen die je geweldig zou staan. Ben je op zoek naar iets nieuws? Ontdek dan deze geweldige (vintage) broches van de mooiste Nederlandse merken.

Hoe draag je de broche?

Vergeet het ouderwetse imago; de broche hoeft helemaal niet alleen op een blouse of blazer bevestigd te zijn. Je kunt hem ook toevoegen aan een outfit zoals een simpele jeans met laarzen en leuk topje waar je hem op speld. Ook nieuw: broches kun je soms ook met een magneetje aan je kleding vastmaken zodat het niet nodig is om een gaatje in je kleding achter te laten. Handig!

Ontdek jouw favoriete nieuwe broche via SRDN

Laat je inspireren door deze mooie merken en hun creaties en bedenk alvast hoe je jouw nieuwe broche gaat dragen. Aan je jasje, een sjaal, topje, trui of misschien wel je favoriete hoed? Happy shopping!

Beeld: Pinup Feminine