Medaillon kettingen: jouw persoonlijke tijdscapsule om te dragen

Medaillon kettingen zijn meer dan alleen sieraden. Ze zijn kleine schatkistjes vol herinneringen die je met trots om je hals kunt dragen. Een medaillon kan een foto, een briefje, een haarlokje of iets anders bevatten dat speciaal voor jou is. Het is een manier om je dierbaren altijd bij je te hebben, waar je ook bent.

De betekenis van een medaillon

Elk medaillon heeft zijn eigen betekenis. Het kan een persoonlijk verhaal vertellen, een speciale herinnering vastleggen of gewoon een mooie accessoire zijn. Voor sommige mensen is een medaillon een erfstuk dat door de familie wordt doorgegeven. Voor anderen is het een cadeau van een geliefde. Wat de betekenis ook is, een medaillon is altijd een waardevol bezit.

Persoonlijk en eigentijds

Medaillon kettingen zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en materialen. Je vindt er klassieke modellen met een ovale of ronde vorm, maar ook moderne exemplaren met een druppel- of hartvorm. Je kunt kiezen voor een medaillon in zilver, goud of roségoud.

Herinneringen om te dragen

Met een medaillon draag je je dierbaarste herinneringen altijd bij je. Het kan een foto zijn van je kindje, een briefje van je geliefde of een plukje haar van je overleden opa of oma. Elk moment dat je het medaillon opent, roept het een golf van herinneringen en emoties op. 🥰

Shop jouw medaillon ketting

Of je nu op zoek bent naar een medaillon voor jezelf of voor iemand anders, je vindt er vast eentje die perfect bij jou of je geliefde past. Bekijk de volledige collecties medaillon kettingen op de websites van de bij ons aangesloten Nederlandse sieradenmerken door te klikken op een sieraad dat het beste bij je past. We verwijzen je (gratis) door naar het merk voor een smooth shopping experience.

Beeld: All the luck in the world