Armbanden bewaren doe je op deze leuke manier

Of je nu een liefhebber bent van subtiele bangles of juist statement armbanden je favorieten zijn, het is altijd een feest om armbanden te dragen. Maar wat doe je met je armbanden als ze niet om je pols zitten? Hoe bewaar je ze op een leuke én praktische manier? In deze blog delen we een paar creatieve ideeën met je!

De mooiste armbanden houders

Kies voor een of meerdere rollen als armbandhouders die gemaakt zijn van een zachte stof. Kies bijvoorbeeld voor grijs of zwart, zodat de kleuren van je armbanden lekker opvallen of ga voor een velvet stof in een leuke kleur.

De mooiste sieradenrekken

Wil je niet alleen je armbanden mooi opbergen aan een rol, maar ook je oorbellen, kettingen en ringen laten zien? Dan is een sieradenrek iets voor jou. Je kunt ze als staande opbergers ontdekken, maar ook bevestigen aan de muur. Voor welke ga jij?

Ben je op zoek naar een sieradenopberger voor al je sieraden?

Je sieraden kun je natuurlijk ook in een sieradendoos doen in tal van verschillende stijlen en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een doosje van bamboe, glas, keramiek, in de vorm van een schoteltje, boom, schelp, hartje of een heel andere vorm? Ontdek de mooiste sieradendoosjes snel en shop jouw favoriet.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.