Nooit meer last van zware oorbellen met déze handige hack

Je kent het misschien wel: je hebt súperleuke oorbellen gekocht, maar als je ze indoet, voel je je oorlellen letterlijk naar beneden trekken. Oh no! Hoe leuk de oorbellen ook zijn, je kiest nu niet snel om deze oorbellen te dragen of alleen maar voor heel even. Wil je jouw oorbellen de hele avond kunnen dragen én geen last hebben van de zwaarte van de oorbellen? Wij geven je de ultieme hack.

Good to know: de oorbellen die je in deze blog vindt, zijn niet per se zwaar (wel prachtig!)

Zware oorbellen voelen niet meer zwaar aan

De meeste oorbellen wegen tussen de 1 en 8 gram, een comfortabel gewicht, maar sommige oorbellen kunnen meer dan 50 gram wegen. Het dragen van zware oorbellen, en vooral voor een langere periode, kan invloed hebben op je oorlellen. Ze kunnen uitrekken en zelfs eventueel scheuren. Toch zijn het vaak de grote oorbellen die je outfit nét dat beetje extra kunnen geven, wat het helemaal afmaakt. En raad eens? Er blijkt gewoon een oplossing te zijn voor dit probleem. Op TikTok kwamen we namelijk een ontzettend handige lifehack tegen, waardoor je veel langer met zware oorbellen kunt rondlopen.

TikTok-hack

Het enige dat je voor deze TikTok-hack nodig hebt, is een pleister en een schaar. Oh, en natuurlijk statement oorbellen die net iets te zwaar zijn. Je knipt een klein vierkant stukje van de pleister af en plak dit achter je oor, over je gaatje. Dit stukje pleister zorgt voor net iets meer support, zodat je oorbellen iets minder zwaar aanvoelen. Tot slot hoef je alleen maar de oorbel door de pleister heen te prikken and you’re ready to go out!

Probeer het uit met jouw nieuwe favoriete oorbellen

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar de hack blijkt echt te werken. Kies je favoriete oorbellen die je al bezit en probeer het eens uit. Ben je juist op zoek naar geweldige statement oorbellen en zie je in de beschrijving van het product dat de oorbellen aan de zware kant zijn, dan weet je nu wat je kunt doen om ze toch te dragen.