Dit zijn de mooiste apatiet sieraden

Apatiet sieraden vallen geweldig op met hun groene en blauwe steen. Ontdek de voordelen (het zijn er superveel!) van deze veelzijdige edelsteen en scoor jouw favoriete apatiet sieraad gemaakt door de mooiste Nederlandse merken.

Waar apatiet vandaan komt

Apatiet is een mineraal dat in verschillende kleuren voorkomt, waaronder wit, grijs, geel, groen, blauw, violet en roze. Deze doorzichtige steen heeft een glasachtige tot half harsachtige glans en is soms zelfs fluorescerend. Apatiet wordt gevonden in landen zoals Mexico, Brazilië en Madagaskar, elk met zijn eigen unieke tinten en kenmerken. Ieder sieraad met apatiet is dus one of a kind!

Apatiet sieraden: meer dan alleen mooi

Apatiet staat bekend om zijn inspirerende en motiverende eigenschappen. Deze steen stimuleert communicatie en zelfexpressie, en bevordert groei en ontwikkeling. Het maakt je open, sociaal, extravert en levendig, terwijl het apathie, uitputting, lusteloosheid, agressie, zorgen en prikkelbaarheid tegengaat. Apatiet vergroot de behoefte aan afwisseling en avontuur én bevordert je creativiteit.

Spiritueel gezien versterkt het je spirituele vaardigheden en meditatie. Fysiek werkt apatiet vitaliserend en stimuleert het celgroei, groei van kraakbeen, botten en tanden en de calciumopname. Hierdoor heeft het een positieve werking op artritis, artrose, gewrichtsklachten en botbreuken. Bovendien verbetert het de stofwisseling en heeft het een gunstig effect op hyperactiviteit en autisme. Een geweldige edelsteen om bij je te dragen, toch? En supermooi in combinatie met zowel zilver als goud. Welk sieraad is jouw favoriet?

Ben je op zoek naar een andere blauwe of groene edelsteen dan apatiet en wil je graag weten wat alle edelstenen en halfedelstenen betekenen? Ontdek dan alle edelstenen en hun betekenis om jouw favoriet te vinden.

Shop jouw favoriete apatiet sieraad

Klaar om je eigen apatiet sieraad te vinden? Neem een kijkje in de collectie van ringen, kettingen, oorbellen en armbanden hierboven. Elk stuk is een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van apatiet en een boost voor je zelfvertrouwen en uitstraling. Scroll door de blog, klik en vind jouw ideale match. En, staat er niet precies de apatiet ring, armband, ketting of paar oorbellen tussen dat je zoekt? Kijk dan verder in de webshop van jouw favoriete merk om jouw perfecte sieraad te ontdekken. Happy shopping! 💙💚

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste apatiet en andere sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.