Ontdek de mooiste abalone sieraden

Abalone sieraden zijn echt die unieke eye-catchers waar je niet omheen kunt. Wat ze zo bijzonder maakt? Het is dat magische kleurenspel en die unieke patronen die je in elke schelp terugziet. Wat je ook kiest, geen enkel sieraad is hetzelfde!

Natural beauties uit de zee

Of je nu kiest voor abalone oorbellen, een ketting, armband of ring, zijn echt meer dan alleen maar mooi. Ze vallen op, zelfs als je voor kleine abalone knopjes gaat. Of je nou een dag op kantoor bent of als je naar een groot feest, festival of bruiloft gaat, met abalone sieraden zit je altijd goed.

Het leuke is dat je met abalone sieraden echt alle kanten op kunt qua styling. Match je outfit met de kleuren van de abalone steen voor een mooi geheel of ga juist voor een contrast met totaal andere kleuren voor een opvallende look.

Uit welke wateren komen abalone schelpen?

Deze geweldige schelpen komen van weekdieren en vind je langs kusten over de hele wereld – van Australië tot Zuid-Afrika en van Azië tot Amerika. Het bijzondere is dat het echt duizenden jaren duurt voordat ze die prachtige parelmoerglans krijgen. In allerlei culturen worden abalone, of Paua zoals ze ook wel genoemd worden, gewaardeerd om hun schoonheid en helende eigenschappen die ze zouden brengen. 🦪

De betekenis van abalone in veel culturen

In veel tradities staat abalone symbool voor het water en de eeuwige cycli van het leven. Het dragen van abalone sieraden is als een ode aan de natuur en al haar wonderen.

Explosieve kleuren

Abalone schelpen hebben die prachtige blauwe en groene tinten, die echt tot leven komen als het licht erop valt. Net als bij parelmoer sieraden, veranderen deze kleuren met de lichtval, waardoor elk sieraad echt uniek is.

Abalone sieraden zijn heel betaalbaar

Het mooie is, abalone sieraden zijn helemaal niet zo prijzig. Je haalt deze prachtige juweeltjes uit de zee in huis zonder je spaarrekening te plunderen. Fijn toch?

Shop je favoriete paua abalone sieraden

Of je nu op zoek bent naar een abalone ring, armband, ketting of oorbellen, er is zoveel moois te vinden. Neem een kijkje in onze geselecteerde webshops en ontdek jouw favoriet tussen de vele schatten die er te vinden zijn.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste abalone en andere sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.

Beeld: Leelavadee