Uniek en speels: asymmetrische sieraden

“Huh, heb je nou twee verschillende oorbellen in?”, “Jaaa, leuk zijn ze hè?” Asymmetrische sieraden zijn helemaal in doordat ze met hun leuke twist opvallen. Met asymmetrische oorbellen of een asymmetrische halsketting of armbandje kun je je creatieve, buiten-de-lijntjes kant op een speelse manier laten zien. Just be you!

Asymmetrische sieraden, iets voor jou?

Ontdek hieronder de mooiste asymmetrische sieraden die eruit springen. Er zijn zoveel mogelijkheden zoals het dragen van twee verschillende grootte oorbellen, de 180 graden twist door het omdraaien van de onderdelen, verschillende kleuren of misschien kies je graag voor een leuke kleurverloop, een earthread met een ster in de ene oorbel en een maan in de andere, you name it.

Ook verschillende materialen combineren is mogelijk en je kunt kiezen uit alle typen sieraden zoals oorbellen, kettingen, armbanden en zelfs ringen. Draag er bijvoorbeeld twee aan verschillende vingers. Superveel keuze dus! We hebben een aantal van onze favorieten voor je uitgelicht:

Shop jouw favoriete asymmetrische sieraden

Met meer dan 1100 verschillende Nederlandse sieradenmerken kun je op onze website veel inspiratie opdoen. Heb je dus niet exact gevonden wat je zocht in deze blog, kijk dan zeker ook even verder op de website van het merk dat je het meest aanspreekt of kijk binnenkort nog eens in deze blog. De merken mogen namelijk zelf hun sieraden toevoegen en het aanbod verandert daarom steeds. Bekijk ook zeker sieraden in andere blogs over oorbellen en kettingen, want wie weet vind je daar precíes het sieraad waar je naar zoekt. 🥰

Beeld: CH Design