Earthreads: jouw nieuwe fashion statement!

Speels, uniek en in superveel stijlen; de mooiste earthreads vind je via SRDN. Say bye bye tegen ‘normale’ oorbellen en ontdek de mooiste oorhangers die je door je oor kunt halen.

Wat maakt earthreads zo bijzonder?

Earthreads zijn niet zomaar oorbellen. Ze bestaan uit een lange draad die door je oorgaatje wordt geregen, en geven je de mogelijkheid om ze op allerlei manieren te dragen. Hou je van subtiel? Laat ze gewoon hangen. Wil je gedurfd en opvallend zijn? Wikkel de draad dan meerdere keren om je oor. Met earthreads creëer je elke dag weer een nieuwe look!

Chic, speels en uniek

Wat earthreads echt onderscheidt, is hun unieke speelse en toch chique stijl. Deze oorbellen zijn aan de ene kant heel ‘zacht’ en vrouwelijk omdat het subtiele draadjes zijn, maar ze bestaan ook met een leuk uiteinde in verschillende kleuren en met leuke toevoegingen zoals een ster, krabje, zoetwaterparel of iets heel anders. Verschillende Nederlandse sieradenmerken spelen hier superleuk op in om de mooiste oorhangers te creëren.

Ga voor steeds weer een andere stijl

Earthreads zijn heel veelzijdig en daarom kun je er veel kanten mee op. Draag een earthread ingekort om hem iets subtieler te dragen door hem nog eens door het oorgaatje te doen of laat hem juist in de volledige lengte hangen voor als je gaat uiteten of uitgaat. Experimenteer met kleuren, materialen en stijlen en vind jouw perfecte match.

Een lichtgewicht keuze

Ondanks hun opvallende design zijn earthreads verrassend licht en comfortabel. Het enige gewicht zou het extraatje zijn dat aan de earthread is bevestigd als leuke toevoeging. Deze oorbellen zullen nooit zo zwaar dragen, waardoor ze eigenlijk de hele dag gedragen kunnen worden. Handig!

Shop de mooiste earthreads via SRDN

Heb je jouw favoriete earthreads hierboven ontdekt en wil je ze graag kopen? Klik dan op jouw favoriete paar en ga verder naar de webshop van het merk. Daar vind je waarschijnlijk nóg meer mooie earthreads en andere oorbellen, kijk dus zeker of er nog een leuk extraatje of cadeau te vinden is. Veel plezier met jouw nieuwe oorbellen! 🌟

Beeld: AFRA AMBA