Beroemdheden en hun sieradenstijl

Van glinsterende diamanten tot excentrieke ontwerpen en kleuren, beroemdheden laten vaak als eerste de nieuwste trends zien op modegebied. Met hun iconische persoonlijkheden en eigen stijlen passen er bij iedere celebrity weer heel andere sieraden. Dit zijn enkele van de meest betoverende sieradenstijlen van de beroemdheden:

Rihanna: eclectische en gedurfd

Rihanna heeft een unieke en gewaagde stijl en past haar sieraden daar naadloos op aan. Ze combineert moeiteloos stijlen en materialen en staat bekend om het dragen van opvallende statementstukken die haar persoonlijkheid weerspiegelen. Van oversized oorbellen tot stapels armbanden, haar sieradenkeuze is een weerspiegeling van haar eclectische gedurfde look, and we love it!

Audrey Hepburn: tijdloze elegantie

Audrey Hepburn stond bekend om het dragen van parels en subtiele, minimalistische kettingen. Ze droeg nooit veel sieraden tegelijk om een klassieke look weer te geven. Juist doordat de focus lag op haar natuurlijke schoonheid ontstond er geen afleiding door een uitbundige selectie aan accessoires.

Elton John: flamboyant en theatraal

Elton John is een icoon van de popmuziek en staat bekend om zijn flamboyante en theatrale persoonlijkheid. Zijn sieradenstijl is net zo opvallend als zijn podiumkostuums. Hij draagt vaak veren en extravagante kleuren en texturen, waarbij brillen en sieraden dé accessoires zijn waar hij zijn stijl nog meer mee kan benadrukken.

Meghan Markle: subtiel en klassiek

Als royalty heeft Meghan Markle een elegante en verfijnde sieradenstijl. Ze kiest vaak voor subtiele en tijdloze stukken, zoals dunne gouden kettingen en fijne armbanden. Met haar minimalistische benadering qua kleding en sieraden, maar ook door weinig make-up te dragen, laat ze haar natuurlijke uitstraling heel goed zien.

Elizabeth Taylor: glinsterende diamanten

Niemand belichaamde glamour en luxe zoals Elizabeth Taylor dat deed. De legendarische actrice had een ongeëvenaarde passie voor glinsterende diamanten. Ze bezat enkele van de meest opvallende juwelen ter wereld, waaronder de Taylor-Burton diamant. Haar liefde voor deze schitterende edelstenen maakte haar een ultiem stijl- en sieradenicoon.

“I’ve never thought of my jewelry as trophies. “I’m here to take care of it and to love it, for we are only temporary custodians of beauty.”

Elizabeth Taylor

Pharrell Williams: cool en kleurrijk

Pharrell Williams heeft een coole en onderscheidende sieradenstijl. Hij staat bekend om het dragen van kleurrijke armbanden en unieke kettingen die zijn hip-hop vibe en unieke persoonlijkheid accentueren. Vind jij zijn stijl ook zo geweldig?

Johnny Depp: rock ’n roll charisma

Johnny Depp staat bekend om het dragen van coole leren armbanden, opvallende, grote ringen en kettingen met unieke hangers. Zijn sieradenkeuze weerspiegelt zijn nonchalante en eigenzinnige persoonlijkheid.

Lady Gaga: theatrale creativiteit

Lady Gaga is een ware pionier als het gaat om sieradenstijlen en trends introduceren. Haar optredens en rode loper-looks zijn vaak gedurfde kunstwerken. Ze combineert sieraden op een onconventionele manier en draagt ​​vaak opvallende en unieke items die haar creativiteit en grenzeloze stijl benadrukken.

David Beckham: stijlvol en verfijnd

David Beckham is een stijlicoon op het gebied van mannenmode, en zijn sieradenkeuze is daarop geen uitzondering. Hij kiest vaak voor stijlvolle manchetarmbanden en grote gouden ringen die zijn stoere persoonlijkheid complementeren.

Jennifer Lopez: zelfverzekerd en glamourous

Jennifer Lopez draagt vaak opvallende chokers. Haar sieradenkeuze weerspiegelt haar zelfverzekerde en glamoureuze stijl. Ze kiest vaak voor chokers met sprankelende details die haar optredens en rode loper-looks naar een hoger niveau tillen.

Ontdek je eigen stijl en shop jouw favoriete sieraden

De sieradenstijlen van beroemdheden kunnen je inspireren en uitdagen om je eigen unieke stijl te ontdekken. Of je nu kiest voor subtiele sieraden of gedurfde statements, met deze accessoires kun je je outfit helemaal stylen zoals jij dit wilt. Welke stijl van de beroemdheden hierboven past het beste bij jou en voor welke ring, armband, ketting of paar oorbellen ga jij?