Van saai naar trendy: hoe een brillenkoord je outfit compleet maakt

Ben je op zoek naar een brillenkoord? Look no further. We hebben de mooiste brillenkoorden van Nederlandse merken op een rij voor je gezet.

Een brillenkoord als stijlvol sieraad

Of je nu houdt van een minimalistisch en subtiel brillenkoordje, of juist van een opvallend en kleurrijk exemplaar, er is voor ieder wat wils! Het leuke van een brillenkoordje is dat het je outfit compleet kan maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een brillenkoordje in dezelfde kleur als je topje, of juist voor een contrasterende kleur gaan om je outfit wat meer pit te geven. Bevat je outfit bijvoorbeeld weinig kleur, kies dan juist voor een mooi paar oorbellen en een kleurrijke brillenkoord.

Nooit meer je bril kwijt (of kapot)

Een van de grootste voordelen van een brillenkoordje is toch wel dat je je bril nooit meer kwijt bent, maar ook dat je bril niet valt als je bukt of verbuigt. Als je hem even niet op hebt, hangt hij gewoon om je nek en er kan niets mee gebeuren. Pas alleen wel op als je iemand een knuffel geeft!

Draag je brillenkoord als je gaat winkelen op een zonnige dag, naar een festival gaat, een wandeling maakt of, natuurlijk, op het terras. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar je bril, en ben je altijd en overal klaar om goed te zien én shinen.

Geschikt voor alle type brillen

Je dagelijkse bril, je leesbril of zonnebril; het maakt niet uit welke bril je draagt, een brillenkoord is gemakkelijk te bevestigen aan iedere bril. Probeer het eens uit!

Kies het perfecte brillenkoord

Lengte

Bij het kiezen van een brillenkoordje is het belangrijk om te letten op de lengte. Het koordje moet lang genoeg zijn zodat hij fijn hangt. Meestal is de lengte voor een volwassenen zo’n 70 tot 74 cm. Voor kinderen zijn ze korter, denk aan 50 tot 55 cm.

Materialen

Ieder brillenkoord kan weer anders gemaakt zijn. Zo heb je brillenkoorden met glaskralen, parelkralen, matte kralen, natuursteen, Swarovski, zilver, goud, in een schakel, you name it.

Ontdek snel verschillende brillenkoorden en maak een keuze bij welke webshop je jouw brillenkoord wil bestellen. Voor welke stijl ga jij?

Ben jij ook overtuigd van de voordelen van brillenkoordjes? Bekijk dan snel onze selectie brillenkoordjes van verschillende Nederlandse sieradenwebshops en vind het perfecte koord voor jouw bril!

Plaats een reactie