Tube armbanden: de kleurrijke trend van het moment

Tube armbanden zijn al jaren populair en maken nu een comeback in allerlei kleurrijke varianten en pasteltinten. Doordat de tube armbanden nu groter zijn dan vroeger en gemaakt worden van acryl of glas, vallen ze enorm op. Ontdek snel de mooiste armbanden van de leukste merken.

Kleurrijke tube armbanden: de perfecte accessoire voor elke outfit

Kleurrijke tube armbanden zijn de perfecte manier om je outfit een boost te geven. Ze voegen een vleugje speelsheid en elegantie toe aan elke look. Of je nu een simpele outfit draagt of een meer gewaagde look, kleurrijke tube armbanden maken het helemaal af.

Combineer je tube armbanden

De kleurrijke armbanden zijn heel goed te combineren met elkaar. Je kunt bijvoorbeeld om een pols twee grote tube armbanden dragen in verschillende kleurstijlen, waarvan de een wat meer opvalt dan de ander maar ze samen een mooi geheel vormen. Ook zijn er tube armbanden die wat smaller zijn en dunnere kralen hebben. Ook kun je andere type armbanden combineren, zoals een minimalistisch gouden armbandje of juist een armband met een kleur edelsteen die goed bij de tube armband past.

Het perfecte accessoire voor elk seizoen

Kleurrijke tube armbanden zijn niet alleen leuk voor in de zomermaanden, maar ook in de lente, herfst en winter zijn ze goed te combineren met elke outfit. Je kunt ze bijvoorbeeld combineren met een gebreide trui waarvan je de mouwen oprolt en waardoor zo de armband nog steeds zichtbaar is.

Tips voor het kopen van kleurrijke tube armbanden

Kies je voor felle kleuren of liever pastel? Wat past er goed bij je kleding en stijl en wil je dat je armband als enige opvalt, of kies je voor een volledige kleurrijke outfit? Kijk ook goed naar de grootte van de armband, je wil natuurlijk wel dat hij lekker comfortabel zit en niet te klein of juist te groot is.

Shop jouw tube armbanden

Kleurrijke tube armbanden zijn overal verkrijgbaar. In de leukste concept stores, bij juweliers maar ook online! De leukste Nederlandse sieradenmerken laten je in deze blog de mooiste exemplaren zien. Kijk ook zeker verder in de webshop van het merk om jouw sieradencollectie uit te breiden met de leukste items of shop alvast een mooi cadeau voor je liefste moeder of vriendin. Happy exploring!

Beeld: Little March