Workshop sieraden maken: dit zijn de leukste locaties!

Wil je leren hoe je de mooiste sieraden maakt en er samen met vriendinnen, collega’s, je liefde, als moeder/dochter uitje of als kinderfeestje een geweldige dag van maken? Er zijn tal van ateliers en juweliers die sieraden workshops geven. Variërend van groepen waar je bij kunt aansluiten tot aan volledig verzorgde 2,5 – 3 uur durende workshops waar je je eigen trouwring kunt maken.

Wil je dus graag leren hoe je zelf een armband, ketting, oorbellen, ring of een brillenkoord kunt maken? Ontdek dan de verschillende sieradenworkshops door het hele land en bekijk alle informatie over de mogelijke data, kosten en meer op de websites.

Leer bij een workshop sieraden maken

Workshop sieraden maken Drenthe

Volgt nog.

Workshop sieraden maken Flevoland

Volgt nog.

Workshop sieraden maken Friesland

Volgt nog.

Workshop sieraden maken Gelderland

Bij &Joli in Huissen kun je de allerleukste kinderfeestjes (op locatie) laten verzorgen en eigen armbandjes, kettingen en oorbellen maken. Bekijk de voorbeelden en neem contact op met Lisa van dit superleuke merk.

Voor een zilveren of keramieken sieraden workshop kun je ook terecht bij Marlies Dinnissen in Arnhem. Via de website kun je jezelf voor een datum inschrijven, maar het is ook mogelijk om samen met een groepje een privé workshop te volgen.

Workshop sieraden maken Groningen

Volgt nog.

Workshop sieraden maken Limburg

Volgt nog.

Workshop sieraden maken Noord-Brabant

Ook Juuls Jewelry verzorgt graag de sieradenworkshop waar je naar zoekt! Je kunt aansluiten bij een workshop in Eindhoven of met een eigen groepje een workshop aanvragen. Er zijn veel mogelijkheden, voor volwassenen én kinderen.

Annick van AN Jewellery & Design maakt al sinds haar elfde sieraden en heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Naast het maken van sieraden geeft ze ook workshops aan volwassenen en kinderen. Deze kun je in Oirschot volgen, maar contact opnemen voor een andere locatie kan ook.

Workshop sieraden maken Noord-Holland

La Tarifa in Hilversum biedt ook workshops sieraden maken aan. Wil je graag thuis of op een andere locatie een (kinderfeest)sieradenworkshop houden? Dat kan ook!

Bij Barbara van Sier Raad Foru kun je terecht voor meerdere workshops. Zo kun je een workshop edelsmeden of zilverklei volgen, maar ook een volledige cursus. Tijdens de cursus leer je verschillende basisvaardigheden, waaronder optekenen, zagen, vijlen, boren, solderen en polijsten. Bij gevorderden wordt meer aandacht besteed aan verdieping van de basisvaardigheden, zoals hameren, walsen, draad trekken, giettechnieken, glad-omzetting van stenen, etc. Iets voor jou?

Workshop sieraden maken Overijssel

Een eigen zilveren of gouden ring maken doe je bij Arto Edelsmeden in Zwolle. Mayken en Pernille bieden de leukste sieraden workshops aan en zorgen er samen met jou voor dat je met de mooiste ring of hanger naar huis gaat. Ook gaaf: kies voor de stellendag om beide een (trouw)ring te maken.

Workshop sieraden maken Utrecht

Volgt nog.

Workshop sieraden maken Zeeland

Volgt nog.

Workshop sieraden maken Zuid-Holland

Aan de kust in een atelier in Den Haag kun je bij Désirée van Dees Sea Atelier geweldige workshops volgen.

Ook bij B’ELL boutique vind je de meest leuke workshops, speciaal gericht op kinderfeestjes. Het feestje kan bij B’ELL boutique in Rhoon worden gevierd of gezellig thuis of op een andere locatie. Neem contact op met Barbara voor alle mogelijkheden.

Ontdek de mooiste sieraden van deze merken

Ter inspiratie hebben we ook enkele sieraden toegevoegd, wie weet kun je zo gemakkelijk een keuze maken qua stijl en mogelijkheden.

Of maak thuis je eigen sieraden

Ook vanuit je eigen huis kun je leren hoe je sieraden maakt. Bekijk bijvoorbeeld op YouTube alle verschillende technieken en bestel kralen, bedels, elastiek, knijpkralen, slotjes, draad, charms, gereedschap en andere onderdelen bij deze aanbieders. Zo kun je snel je eigen unieke sieraden creëren!

Ontbreekt er een workshop sieraden maken?

Deze lijst vullen we steeds verder aan zodra we nieuwe sieradenmerken tegenkomen die ook workshops aanbieden. Mist er een workshop? Laat het ons weten door een mail te sturen naar hi@srdn.nl en dan voegen we hem z.s.m. toe! 💍

Plaats een reactie