De mooiste sieraden displays voor thuis

Als jewelry lover wil je natuurlijk je kostbare collectie op een mooie en georganiseerde manier bewaren. Dit kan in een gesloten sieradendoosje, maar heb je ook al eens gedacht aan een sieraden display?

Show your jewelry

Sieraden displays bieden de perfecte oplossing om je sieraden te tonen en te bewaren, niet alleen in een winkel of salon, maar zeker ook thuis. In deze blog ontdek je verschillende soorten sieraden displays en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste display.

Staande sieraden displays

De meest bekende sieraden displays zijn staand met meerdere lagen zodat je zowel oorbellen als armbanden en kettingen kunt ophangen. Ze zijn te koop in verschillende materialen zoals hout, acryl en metaal. Let bij het kiezen van een staande display op de hoogte, stabiliteit en het aantal haken of armen voor het ophangen van je sieraden.

Liggende sieraden displays

Vooral geschikt voor als je veel ringen wil opbergen, de liggende displays. Deze vind je veelal in houtkleur met linnen of velvet binnenkant zodat je sieraden goed blijven staan en een zachte ondergrond hebben. Wat dacht je van deze ringen displays? 💍

Wandgemonteerde sieraden displays

Wandgemonteerde displays zijn ideaal als je beperkte ruimte hebt of je sieraden als een kunstwerk wilt presenteren. Ze variëren van eenvoudige haken tot uitgebreide displays met meerdere niveaus. Let bij het kiezen van een wanddisplay op het gewicht dat het kan dragen en hoe gemakkelijk je sieraden kunnen worden opgehangen en verwijderd.

Display bustes

Display bustes, ook wel bekend als sieradenstandaards, zijn perfect voor het tonen van halskettingen en hangers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder fluweel, leer en hout. Kies een display buste dat past bij de stijl van je sieraden en zorg ervoor dat de halskettingen mooi vallen zonder te verstrengelen.

Sieradendoosjes

Sieradendoosjes zijn ideaal voor het opbergen van kleinere sieraden zoals ringen en oorbellen, maar met een groot aanbod aan sieradendoosjes zit er voor iedereen een passend formaat tussen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, vaak met meerdere compartimenten en lades. Wil je je sieraden veilig bewaren en liever niet aan een display hangen? Kies dan voor een van deze 36 sieradendoosjes.

Shop jouw favoriete sieraden display

Met de juiste sieraden display kun je jouw kostbare collectie op een leuke en georganiseerde manier presenteren. Of je nu kiest voor een staande display, sieradendoosje, liggende display, sieradenrekje, display buste of wandgemonteerde display, er zijn talloze opties om uit te kiezen. Een aantal van de vele opties die je online vindt hebben we in deze blog op een rijtje gezet. Mocht je jouw perfecte display niet vinden en op de website verder kijken van het merk, klik dan op de display naar keuze en shop verder in de webshop van het merk.