Dit zijn de mooiste op de zee gebaseerde sieraden

Geïnspireerd door de oceaan en all it’s magic, bevatten deze sieraden vaak symbolen zoals zeesterren, schelpen, zeepaardjes en golven. Gemaakt van materialen zoals zoetwaterparels, koraal en het mooiste zeeglas, geven ze een natuurlijke look.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele hanger met een krabje, je liefde aan de kust bij je wil dragen of een opvallend statement voor de zomer kiest, op de zee gebaseerde sieraden voegen echt iets toe. We hebben de mooiste parels voor je op een rij gezet zodat je gemakkelijk bij de leukste sieradenmerken jouw favoriet kunt shoppen. Voor welke ga jij?

En wat dacht je van de meest prachtige zeeglas sieraden?

Zeeglas is glas wat ooit in zee is terecht gekomen en elk stuk zeeglas heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Het glas heeft jarenlang door de golven van de zee bewogen, is op de bodem langs keien gecrasht, prachtig rond geschuurd op het kiezelstrand en steeds weer heen en weer de zee ingesleept om uiteindelijk aan te spoelen op het strand.

Fun fact: zeeglas wordt ook wel de tranen van de zeemeermin (Mermaids Tears) genoemd. 🧜‍♀️

Wat eerder dus als een soort afval in de zee terecht is gekomen wordt nu weer teruggebracht als de meest prachtige juweeltjes! Het groene glas kan bijvoorbeeld van een wijnfles of bierfles zijn, het witte van een frisdrankflesje of het bruine van een glazen pot. Who knows? 😉

Shop jouw favoriete op de zee gebaseerde sieraden

Ben je op zoek naar prachtige sea-raden geïnspireerd door de betoverende zee? 🐠 Of je nu een bijzondere ring, ketting, armband, oorbellen, enkelbandje of pendant zoekt, of misschien wel het perfecte cadeau wilt vinden, je ontdekt hier een schatkist aan mogelijkheden. Ontdek de mooiste sieraden in verschillende materialen en designs van tal van Nederlandse merken, allemaal geïnspireerd door de schoonheid en mysterie van de oceaan.

Ontdek de leukste Nederlandse sieradenmerken met op de zee gebaseerde sieraden

Mocht je jouw ultieme favoriet niet meteen vinden tussen deze opties, no worries! We raden je aan om ook een kijkje te nemen op de website van het merk dat jou het meeste aanspreekt. Met slechts een simpele klik op het gewenste artikel word je (gratis) doorverwezen naar hun website, waar je een uitgebreidere collectie op de zee geïnspireerde sieraden kunt ontdekken. Happy exploring!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste duurzame sieradencollecties door de mooiste merken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! No spam, we promise.

Beeld: gbop