Uniek en speels: asymmetrische sieraden

Assymetrische sieraden zijn helemaal in en dit is waarom ze zo leuk zijn. Ze voegen een onverwachte twist toe aan je uitstraling, waardoor je meteen opvalt. Met asymmetrische oorbellen of een asymmetrische halsketting kun je je creatieve persoonlijkheid en stijl op een speelse manier uitdrukken. Just be you!

Asymmetrische sieraden, iets voor jou?

Kies voor een frisse en trendy look en ontdek wat de onvoorspelbaarheid van asymmetrie voor jou doet. Er zijn zoveel mogelijkheden zoals twee verschillende groottes, de 180 graden twist door het omdraaien van de onderdelen, een ster in de ene oorbel en een maan in de andere, you name it. Ook verschillende materialen combineren is mogelijk, al met al dus superveel keuze! We hebben een aantal van onze favorieten voor je uitgelicht.

Shop jouw favoriete sieraden

Met meer dan 970 verschillende Nederlandse sieradenmerken kun je op onze website superveel inspiratie opdoen. Heb je dus niet exact gevonden wat je zocht in deze blog, kijk dan zeker ook even verder op de website van het merk dat je het meest aanspreekt of kijk binnenkort nog eens in deze blog. De merken mogen namelijk zelf hun sieraden toevoegen en het aanbod verandert daarom steeds. Bekijk ook zeker sieraden in andere blogs over oorbellen en kettingen, want wie weet vind je daar precíes het sieraad waar je naar zoekt. 🥰

Beeld: CH Design